magenta :)
Fanka BB :)
z tym nawilzaczem moja sis ma i mowila ze jest zadowolona ale sama nie wiem niestety 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Fasolka no to współczuje, ja wychodzę na macierzyńskim o 300zł więcej niż jak chodziłam do pracy bo pensję miałam stałą a że pracuje w państwówce to wszystkie premie i 13 też wliczają mi w tą srednią i dlatego ja od razu szłam na zwolnienie bo wiedziałam, że nie dość, że nie będę się musiała wkurzać to jeszcze finansowo lepiej an tym wyjdę
A ja zaraz dostanę szału, prawa noga tak mnie jakoś boli i w kostce takie ciągnięcie czuje.. już sama nie wiem jak siedziec. W ogóle wszystki mnie dzisiaj wkurza.
Chyba pójdę do sklepu się przejść, muszę kupić brystol i papier kolorowy bo będę dzisiaj robić grę planszową! Na początku nie wiedziałam jak się za to zbrać a w końcu wymyśliłam taką fajną, że chyba pójdę do młodego szwagra pograć jak ją skończę
Fifka ale ona na mnie działa jak czerwona plachta na byka. Zawsze te jej głupie komentarze mnie dorpowadzają do szałua ja uważam, że jej po prostu żal tyłek ściska bo ona z moim bratem mieszkania nie mogą skończyć więc nie mogą sobie pozwolić na kupowanie wyprawki. A poza tym jak ktoś mówi do swojego 2-letniego syna "Ty idioto" to mi to już wszystko mówi o człowieku
silka" ja w czoraj w faktah słyszałam, że mają wprowdzić jakieś zmiany, i chyba od dohodów liczyc ale na jakiej zasadzie to nie wiem mozę dopiero pracują nad wprowadzeniem zmian , okaże się po noywm roku
SPAĆ!! Czy u was za oknem jest tak paskudnie jak u mnie ?![]()
Bedac w pracy wlasnie podszedl od mnie starszy Pan ... 85 lat...I zaczela sie dluga rozmowa jkie to zycie teraz jest...Jak to wiele chorob na swiecie ... ile ludzi na raka umiera... jak nas truja poprzez jedzneie itp... ehh od razu zlapalam jakis nie fajny nastroj![]()
dzisiaj w rzeczpospolitej jest dodatek o zasiłku macierzyńskim i zmianach przewidzianych na 2012 rok taka książeczka, wczoraj było o urlopach macierzyńskich i ojcowskich, zapomniałam wam powiedzieć :/
teraz patrze i tam jest informacja jak to jest liczone i takie tam ciekawe info