reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Magenta ja mam ciśnienie około 110 /70 czasem mniej więc też mam niskie. A te kołatanie serca byś wyraźnie czuła. Czujesz się wtedy tak jakbyś przebiegła maraton, to nie tylko osłabnięcia.

No ale cieszy mnie to ze to nie żadna choroba a przypadłość która po ciąży minie... eh... jeszcze trzy miesiące...

reklama
Magenta ja postanowiłam z mężem ze jak będę rodziła naturalnie to opłace poród w prywatnej klinice. Jeśli cesarką to państwowo. W piątek jak dobrze pójdzie to będę u okulisty to będę już więcej wiedziała.

I czy tak mało? Matko 3 miesiące to jeszcze wieczność... te ostatnie miesiace są najgorsze... wszystko cię boli a sama ciąża już nie jest taka fascynująca...

Hahaha jednak dowiem się dzisiaj! Na 17.30 ide do okulisty! :tak:

Magenta masz jeszcze czas. Dowiedz się jakie masz warunki tu i tam i wtedy będziesz miała większa jasność... Ja chce w prywatnej klinice rodzic bo nie ma zbyt dobrych opinii o tych szpitalach państwowych... cesarkę przeżyje bo to mniejszy szok, ale naturalnie tylko tam... za bardzo się boje...

magenta: mnie siostra namawia żebym rodziła w Anglii i chce żebym do niej po nowym roku przyleciała, ale ja sobie nie wyobrażam żebym miała sie z mężem na tyle rozstać, jeśli by tam było to owszem tam bym rodziła, bo jak opowiada mi jak tam sie opiekuja pacjentem to kurde u nas jest dno.

fifka:a czy do okulisty to każda musi iść czy tylko jak są jakieś wady wzroku ?
A orientujesz się czy do kardiologa skierowanie to powinien dać gin czy rodzinny lekarz ??

Lamiav tylko osoby z wadą wzroku muszą iść. A co do skierowania to obojętnie kto ci wystawi. Ważne żeby ten lekarz miał podpisaną umowę z NFZ.

Netka też się stęskniłyśmy :*

Ja zaraz musze spadać.

reklama
oglądacie tvn, kobieta oskarżona o gwałt wibratorem swojego szefa ;-)

Neciuskza
: nudy jak cholera , ja przysypiam, chciałam jakiś film online zbaczyc ale jakieś same bzdety i ledwo siedze , a ty co tam jak tam sie czujesz?

Do góry