reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ja również się witam w ten mroźny ale słoneczny dzień ;-) (przynajmniej u mnie). Ja już po wizycie u dentysty i stwierdziłam, że mnie po prostu nie stać na tą "zabawę" :/:/:/ pani stomatolog wyleczyła mi 4 zęby i gdzie białe wypełnienie dla jednego to koszt 80 zł :/ tzn. wypełniała tylko dwa bo do dwóch wstawiała lekarstwo na razie więc tego najbardziej widocznego pozwoliłam sobie zrobić płatną plombę a do następnego już tą czarną na NFZ :crazy: poza tym co do moich pokruszonych 5 pocieszyła mnie, ze nimi zajmiemy się po ciąży ale i tak trzeba je do reszty usunąć i ewentualna cena odbudowy to albo 1500zł (jednego zęba), albo 850zł albo 700zł w zależności od metody. Chyba będę chodzić po prostu szczerbata bo to jest chore!!!!!!!!!!!!!! Za co my płacimy na ten pieprzony NFZ????

Przepraszam za ten bulwers od rana ale jestem zła jak nie wiem.

reklama
Hej dziewczynki !! Dawno mnie nie było ! Stęsknił się ktoś ? :-D
Ja już mam taki nawał egzaminów i zaliczeń na uczelni że masakra! Ale przynajmniej w sesji będzie mniej :)
Ja mam dziś 20 dc i jakoś przez te że nie mam czasu nawet nie myślę o tym ze niedługo @ ! Oczywiście miałabym życzenie żeby nie przyszła ale jakoś po roku starań się już przyzwyczaiłam że zawsze przychodzi ;p
\Oczywiście nie nadgonię Was :( Ktoś ma nową fasolkę ?

Hej dziewczynki !! Dawno mnie nie było ! Stęsknił się ktoś ? :-D
Ja już mam taki nawał egzaminów i zaliczeń na uczelni że masakra! Ale przynajmniej w sesji będzie mniej :)
Ja mam dziś 20 dc i jakoś przez te że nie mam czasu nawet nie myślę o tym ze niedługo @ ! Oczywiście miałabym życzenie żeby nie przyszła ale jakoś po roku starań się już przyzwyczaiłam że zawsze przychodzi ;p
\Oczywiście nie nadgonię Was :( Ktoś ma nową fasolkę ?

Pocieszę Cię :) Też mam mnóstwo zaliczeń, najbardziej przeraża mnie to, że nie mam kiedy się uczyć..Jutro mam kolokwium z immunologii...jakieś 50stron A4, a nawet nie zaczęłam nauki. Chyba trzeba będzie liczyć na ściągi :nerd:

Ja też mam w sobotę egzamin i 2 zaliczenia i w niedzielę też 2 zaliczenia !! I to przeważnie same artykuły z kodeksów !! Także nic tylko trzeba kuć ;p
Magda ja na całe szczęście zrobiłam wszystkie zęby ! I polecam lekarza w Zabrzu na 3 maja :) Nie zdziera dużo kasy a robi na prawdę super :) Chociaż w sumie plomby kosztują wszędzie tyle samo 80 zł. A odbydowanie to nnie wiem bo nigdy nie robiłam

Ostatnia edycja:
Magdalena święte słowa... na cholerę cały ten Nfz?? Ja też ostatnio robiłam "czarne plomby" bo na górze z tyłu i tak nie widać... ostatnio moją mame bardzo bolał ząb i dentystka stwierdziła ze trzeba go usnunąć. A jako ze to była 8 to musiał to robić chirurg a nie zwykły dentysta i kolejka na 2 miesiace w przód... a na NFZ od ręki ale kilka stówek... no ja pierdziele i co zrobisz jak boli? :angry:

Ja też mam w sobotę egzamin i 2 zaliczenia i w niedzielę też 2 zaliczenia !! I to przeważnie same artykuły z kodeksów !! Także nic tylko trzeba kuć ;p
Magda ja na całe szczęście zrobiłam wszystkie zęby ! I polecam lekarza w Zabrzu na 3 maja :) Nie zdziera dużo kasy a robi na prawdę super :) Chociaż w sumie plomby kosztują wszędzie tyle samo 80 zł. A odbydowanie to nnie wiem bo nigdy nie robiłam

Piątki masz wolne? Ja niestety nie...dlatego mam pipkę z pracą muszę to jakoś pogodzić :no: Co studiujesz?

Kurczę gadałam ostatnio w innym wątku o metodach naturalnych zabezpieczenia po porodzie. Myślałam o komputerku cyklu jako pomoc przy metodzie termicznej, ale dziewczyny podchodzą sceptycznie. A wy co myślicie?

Magdalena, pocieszę Cię, że ja nie mam 3 piątek. Zwyczajnie mi nie wyrosły. Nie miałam 2, ale jeden taki :angry::angry: dentysta uparł się, ze musi usunąć 3... i nie robię rekonstrukcji bo mnie nie stać, ale tego nie widać.

Laura, my wracamy do gumek. Nigdy nie stosowałam hormonów, i tak wystarczająco dużo leków jadłam, a mój się nie zgadzał na hormony i stąd te gumki. Ale orientujemy się oboje kiedy jaki dzień w cyklu, więc po karmieniu i pierwszej @ wrócimy do metody gumka w płodne, a poza bez. Jakoś nas nie zawiodła ;)

hej dziewczyny :-)
dzięki za miłe słowa na temat mojego brzuszka ;-) czy jest w nim lokator okaże się w czwartek za tydz na wizycie u gina .. a tak z drugiej strony prosiłam o fluidki z bruszka do mojego brzuszka i co ... tylko Atanek była taka dobra i przesłała :-p hehe ... jak tam Wam dzionek mija ?? ja właśnie się dowiedziałam że jutro moja babcia będzie miała operację :-(

Tak całe szczęście piątki mam wolne :):)
Studiuję Administrację. Ale nie wiem czy magistra będę z tego robić chyba pójdę na zarządzanie bo mam na tej samej uczelni :-)
Pyscek to trzymam kciuki za Ciebie żeby fasola była :* I za babcię też trzymam :)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry