zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Jestem :-) nażarłam się warzyw w postaci czipsów ziemniaczanych - paprykowych :-) Podobno warzywa zdrowe,a mi po tv paka jakoś mdło :-) nie kumam ;-)
A co u Was?
A co u Was?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Neciuszka ja też ją kiedyś widziałam... ale to chyba nie realne??![]()
Fifka a cóż to za rysunek tworzysz?? bo ja nie w temacie!
Fifcia- nikt inny nie chciał, to masz wszystkie trzy :-) Zobacz załącznik 408798 <-- szarlotka :-), Zobacz załącznik 408800<-- skubaniec :-), Zobacz załącznik 408801<-- i puchatkowy serniczek![]()
Aelcia- jej współczuję Wam i Maluszkowi, na pewno miłe dla niego te kolki nie są :-( ja nadal polecam espimisan (nawet jak nie ma kolek, to można go podawać zapobiegawczo)
Buziaki dla reszty :-***
dziewczyny, mam dylemat... pomóżcie
wynajęliśmy z mężem większe mieszkanie w Belgii, kobieta to Polka, mąż cudzoziemiec, było mnóstwo chętnych ale wybrali nas i teraz mój dylemat...
ona nie wie, że jestem w ciąży a umowę chce podpisać ze mną (pewnie po polsku) jak przyjadę do Brukseli i się spotkamy... a co będzie jak mnie zobaczy i powie "o nie na brzuszek to my się nie umawiałyśmy..." i co powinnam jednak do niej zadzwonić i powiedzieć?
no co ja mam zrobić, przez telefon jak będę rozmawiała to na pewno mam mniejszą siłę przekonania niż na żywo, poza tym za granicą nie ma takiej obawy przed wynajmem mieszkania rodzinom z dziećmi jak u nas, ale to jednak Polka![]()