reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

lamiav jeżeli piszesz o szatce, to każde dziecko powinno mieć swoją, a ja zastanawiam się nad albumem do zdjęć...

reklama
Lamia to trzymam kciuki żebyś dowiedziała się kogo nosisz po serduszkiem :-)

Sil ja na toxo w ogóle nie miałam robionego badania a HBS miałam dzisiaj i jeszcze HCV, tego GBS też nie miałam!

Pyscku niestety nie... ja pisałam do niej ale niestety nie odpisała...

Lovka a to ile latek kończysz jeśli można wiedzieć??? bo te 18+ Vat to ja rozumię, że 41 :-p

Ale cisza się zrobiła więc ja idę walczyć z żelazkiem :-p młody ma 5 razy taką garderobę jak ja więc nie wiem jak długo to jeszcze potrwa.

Ostatnia edycja:
Miałam coś napisać i zapomniałam co, muszę wracać i ponownie nadrabiać

dzwoni do mnie mąż i pyta jak spałam; ja mówię , ze dzisiaj wyjątkowo dobrze, a on na to, ze się nie wyspał bo mu się jakieś koszmary śniły. Więc pytam co mu się strasznego śniło.
Daj spokój jakaś masakra, śniło mi się, ze się musieliśmy w prezerwatywach kochać.
ahahahahaha to się nazywa koszmar:-)

aha wiem co miałam napisać :-)
ja mam wizytę 12 grudnia w tym dniu skończę 19 tydzień i liczę, że się dzieciątko dobrze wystawi ;-)

Wiadomość od Fifki: "No więc tak, Rano miałam badania i jest dobrze i źle zarazem. Szyjki macicy praktycznie już nie mam i w najlepszym wypadku urodzę za 3 tygodnie. W najgorszym w ciągu tygodnia. Ale mały jest już rozwinięty dobrze, dostaje sterydy żeby małemu szybciej płuca dojrzały, ale ma ogromne szanse na przeżycie".
Dzwoniłam, może ukrywała nerwowość w głosie, ale jest dobrej myśli.

Ael: o to są jużjakieś wieści,

fifka dasz rade 3 tygodnie keszcze przetrwać ,trzymam &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

fasolka: dla nas prezerwatywy to byłby tez koszmar, tylko raz ją użyliśmy przez co zaczęłam się smiać, śmiech udzielił się mojemu S. i tak rechotaliśmy że aż nam się sexu odechiałao :-)
ale już się zastanawiamy co zrobimy i pomysłu brak- nio chyba że wstrzemięźliwość :-)

reklama
Do góry