reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

Lamiav doskonale Cie rozumiem, bo u nas podobna sytuacja użyliśmy tego tylko raz, a żeby założyć zużyliśmy chyba z 5 :-) ubaw mieliśmy po pachy. Smród lateksu do tej pory czuję :-)
I też nie mam pojęcia co będzie po porodzie, ale do gumek raczej nie wrócę.

Ael, a może akurat się uda maksymalnie przeciągnąć i dobrnie do końca miesiąca.

Ostatnia edycja:
reklama
ael: masz nowe foty synia? ?

fasolka: my też gumek nie chcemy, pewnie będzie standardowa metoda z przerywaniem, chociaż jakoś nie chce mi sie do tego wracać, po tym jak wiem jak to jest inaczej kończyć jak trzeba :-)

witam u endokrynolog zasypiałam wiec jak wrocilam poszlam spac.. i niedawno wstalam zjadlam a zaraz wychodze do pracy... ale zasypiam na stojaco A amelka kopie ;-)

lovka to my we dwie mamy jutro swieto tylko ty urodzinki a ja imieninki ;-) ciekawa jestem czy ktos u mnie w domku pamieta...

ael dzieki za info od fifiki...

fifka &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

no to zmykam do pracy trzymajcie sie !!

Ale jaja! Na pewno będzie wszystko dobrze a z jakim przyspieszeniem będzie miała swojego Konradka :-) a z tego co wiem to Fifcia jeszcze za bardzo nie skompletowała wyprawki :-p

Widzę że u Fifki jak na razie jeszcze się nie wyjaśniło do końca. Mam nadzieję że wytrzyma Konradek ! Niech siedzi w brzuszku tam ma wygodnie i cieplutko ! :*
A ja idę do fryzjera o ! Trza się odstresować

reklama
Fasolka właśnie przed chwilką pisałam z nią o tej wyprawce i doszłyśmy do wniosku, że będą mieli jeszcze troszkę czasu po porodzie bo mały na pewno będzie musiał nieco dłużej zostać w szpitalu... ale pisała, ze mają już ubranka wszystkie i wózek, który w najgorszym wypadku będzie robił na początku za łóżeczko póki nie kupią...

A ja się wystraszyłam też nie na żarty i kończę dziś prasować ubranka młodego i wyprałam już poszewki na kołderkę, ręczniczki i całą resztę pierdółek, jeszcze tylko zostały mi pieluchy tetrowe i kombinezonik.... muszę się koniecznie zaraz po wypłacie męża spakować i wtedy dopiero będę spokojna. Bo nie ma żartów.

Ostatnia edycja:
Do góry