reklama
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Olcia na tym zdjęciu jeszcze słabo widać, ale nie chciałam już się wykręcać jak mam zalecenie leżenia 
Ael no pcha się, ale mama mu nie ucieknie przecież
Niech chociaż do stycznia zaczeka ;-)
Atanku co tam?
Ja też mam ochotę wszystkie zale wylać, ale się na dzisiaj powstrzymam już...

Ael no pcha się, ale mama mu nie ucieknie przecież

Atanku co tam?
Ja też mam ochotę wszystkie zale wylać, ale się na dzisiaj powstrzymam już...
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
zdjecia nie bedzie ale moge wstawic zeszlego tygodnia jeszcze raz ;-)
ten gin z medicovera nie robi usg ... niestety dlatego pojechalam ostatnio do starego ginka i dowiedziala sie ile wazy amelka ;-)
a to narzekam boli mnie glowa mam spuchniete lydki i chodze jak połamaniec bo znowu maała musi na cos naciskac i czasem noga odmawia posłuszenstwa i nic mi sie niechce leze w wyrku i uznalam ze 7,5 miesiaca pracowalam starczy:-)
a i bola mnie chyba stawy albo to miednica sie rozsuwa nieznam sie w nogach tz na wysokosci bioder...łaczenia nóg z miednica
a oto Amelka zeszly wtorek na sprzecie nfz miała 1190g
Zobacz załącznik 413840z lewej głowa i nosek do gory po sekundzuie znowu raczka byla w ustach ;-) a z prawej troszke brzuszka i raczka ;-)
ten gin z medicovera nie robi usg ... niestety dlatego pojechalam ostatnio do starego ginka i dowiedziala sie ile wazy amelka ;-)
a to narzekam boli mnie glowa mam spuchniete lydki i chodze jak połamaniec bo znowu maała musi na cos naciskac i czasem noga odmawia posłuszenstwa i nic mi sie niechce leze w wyrku i uznalam ze 7,5 miesiaca pracowalam starczy:-)
a i bola mnie chyba stawy albo to miednica sie rozsuwa nieznam sie w nogach tz na wysokosci bioder...łaczenia nóg z miednica
a oto Amelka zeszly wtorek na sprzecie nfz miała 1190g
Zobacz załącznik 413840z lewej głowa i nosek do gory po sekundzuie znowu raczka byla w ustach ;-) a z prawej troszke brzuszka i raczka ;-)
Ostatnia edycja:
ma_gdalena
Bartusiowa mama...
Fifcia a ja edytowałam ostatniego posta ale chyba nie zauważyłaś! Zaraz Ci tu skopiuje moje pytanie :-)
A Ty dawaj nam tu te swoje żale to od razu Ci się zrobi lżej ;-)
edit: A własnie Fifciu jescze mam pytanie do Ciebie! Ty kupowałaś ta koszulę??? http://moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-l-xl-i1969486507.html
bo tak coś mi się wydaje więc jeśli tak to powiedz czy warto ją kupić?? chodzi mi o gatunek...
A Ty dawaj nam tu te swoje żale to od razu Ci się zrobi lżej ;-)
edit: A własnie Fifciu jescze mam pytanie do Ciebie! Ty kupowałaś ta koszulę??? http://moda.allegro.pl/koszulka-nocna-ciazowa-oraz-do-karmienia-l-xl-i1969486507.html
bo tak coś mi się wydaje więc jeśli tak to powiedz czy warto ją kupić?? chodzi mi o gatunek...
Ostatnia edycja:
zafasolkujęodzaraz
Fanka BB :)
Fifka <cmokwpępolka> cudny jest :-)
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Magdalena tak kupowałam, mam dwie i przydały mi się w szpitalu teraz
Gatunek... najprostsza bawełna...jak byłaś zadowolona z bluzek od tego gościa od z koszuli też będziesz. Jest ładna, ładnie wygląda na ciele, BARDZO wygodna przy ewentualnym karmieniu bo sama nie odsłania biustu. A materiał taki lekki i przewiewny. Ja jestem zadowolona! 
A żale to na teściową, bo teraz chce mnie wyręczać w przygotowaniach rzeczy dla dziecka... z jednej strony potrzebuje pomocy a z drugiej krew mnie zalewa...

A żale to na teściową, bo teraz chce mnie wyręczać w przygotowaniach rzeczy dla dziecka... z jednej strony potrzebuje pomocy a z drugiej krew mnie zalewa...
reklama
M
mineralnakocica
Gość
Atanku sliczna mała 
Podziel się: