reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

A ja się witam i cieszę się, że u mnie zima jeszcze nie przyszła;P

Co tam, jak tam? Ja od rana mam sajgon. Malarze nie wiedzą jak pomalować ściany. A próbowałyście kiedyś telefonicznie wytłumaczyć który kolor na jakiej ścianie??:-p Dawno się tak nie umęczyłam;P

reklama
hej kobietki widze ze forum ruszylo :):tak::-D
ja sobie wstalam godzinke temu nadrobilam was :-p i odrazu od samego rana wale z pytaniem do ciezarowek:p:sorry: kochane czy to mozliwe ze moj maluch mnie juz kopie tak ze czuje go przez skore?? bo od dwoch dni wieczorem jak ide spac dostaje serie "kopniakow" gdzie czuje jak mi brzuszek wypina do przodu?? ale czy ja mam bujna wyobraznie czy co?? bo jak klade tam reke to czuje jak by mi reka razem z brzuchem szla do gory :zawstydzona/y: tylko tez maly fakt jest to prawie nad wzgorkiem blizej troszke jajnika:zawstydzona/y: co sadzicie zeswirowalam??

Fasolka a moze na prezent popros o cos np do szpitala dla siebie np koszule stanik lub cos co ci sie moze przydac ?? sama nie wiem ;/

magenta: ja tak mam już od tygodnia. Mąż czuje i to na pewno nie są jelita;) Więc skoro brzuch podskakuje, to na moje oko młode szaleje:-D

fasola, a kosmetyki jakieś, perfumy? coś do ubrania? Tego nigdy za wiele..

e tam. Każda kobieta jest inna. Znalazłam gdzieś informacje, że ruchy można czuć od 12 do 26 tyg. Pierwsze ruchy oczywiście... Więc nie ma co się dziwić:)

u mnie na szczęście ten śnieg topi się szybciutko i już prawie go nie ma :-)
ma_g takich rzeczy to Mąż mi na święta nie kupi, bo to jest oczywiste, ze muszę to mieć i mam to kupić tak o jako codziennego uzytku. A ja nie mam pomysłu co bym chciała dostać dla rozpusty, ale chyba skończę na serii kosmetyków z ivostinu.

Ja niestety jeszcze nic nie czuję, ani pod ręką ani od środka. Dobrze, ze lekarz w piątek bo już mnie to martwi :-(

zafasolkuje to juz nie dlugo... i napewno poczujesz ruchy moze juz sa a nie zwracasz na nie uwagi ;-) ja to tam wsu****e sie w siebie jak wariatka :-p

eee a skad te gwiazdki??? w slowie wslu****e ??

mag może i coś tam czuć, ja niestety nie mam czasu na wsłuchiwanie się w siebie, bo ja jak tylko wieczorem kładę się na łóżko to zaraz zasypiam bo padam na pysk. Ale jak siedzę w pracy to niestety tez nie bardzo odczuwam cokolwiek.
Aj smutno mi się zrobiło, żeby tylko wszystko z maleństwem było dobrze :-(

reklama
hej kobietki widze ze forum ruszylo :):tak::-D
ja sobie wstalam godzinke temu nadrobilam was :-p i odrazu od samego rana wale z pytaniem do ciezarowek:p:sorry: kochane czy to mozliwe ze moj maluch mnie juz kopie tak ze czuje go przez skore?? bo od dwoch dni wieczorem jak ide spac dostaje serie "kopniakow" gdzie czuje jak mi brzuszek wypina do przodu?? ale czy ja mam bujna wyobraznie czy co?? bo jak klade tam reke to czuje jak by mi reka razem z brzuchem szla do gory :zawstydzona/y: tylko tez maly fakt jest to prawie nad wzgorkiem blizej troszke jajnika:zawstydzona/y: co sadzicie zeswirowalam??

Fasolka a moze na prezent popros o cos np do szpitala dla siebie np koszule stanik lub cos co ci sie moze przydac ?? sama nie wiem ;/

Kochana jakie za wcześnie!? Przecież to jest taki normalny okres odczuwania pierwszych ruchów! Zaczęłaś już 20 tydzień... ja poczułam pierwsze kopniaki w połowie 20 tygodnia czyli kilka dni później niż Ty :-)

Fasolka a Ty się nie denerwuj tylko daj jeszcze temu swojemu bąblowi czas!! ONO takie niesmiałe jest widocznie po mamusi i dlatego nie chce się ujawnić jeszcze :-p ale to nie jest jeszcze czas, żeby się martwić ;-) tak jak mówię ja poczułam w połowie 20 tygodnia i tak wydawało mi się, że szybko :-)

A ja wczoraj zgarnęłam opierdziel od wszystkich: mąż, mama, babcia K no i teściowa! Teściowa powiedziała, że będzie mnie pilnować, jako że mieszkamy w jednym budynku, który jest dość stary to słychac u niej praktycznie każdy mój krok :-p więc to pilnowanie to takie dosłowne :-p dziś jak wyszłam z psem to patrzyła przez okno :-D czuje się jak w więzieniu!
Ale za to teraz siedzę, jem śniadanko i nie muszę nawet iść do sklepu bo teściowa mi kupi to co potrzebuje jak pójdzie :-p a ja zaraz spadam się uczyć bo muszę jeszcze orzetrwać ten weekend w szkole i mam kupę zaliczeń!!

Do góry