M
mineralnakocica
Gość
Mila: Dziękuję 
Na ciebie też przyjdzie czas
Fakt pogoda okropna ale październik listopad było super wiec nie narzekajmy
Na ciebie też przyjdzie czas
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Atan, Mineralna...sliczne brzuszki...pozytywnie wam zazdroszcze!:-) i caluski przesylam! :*
Fifka...ty lez i nie kombinuj...no ale jak juz ta dzungle stworzysz to dawaj szybko zdjecie!;-):-)
miq...dzieki za dodanie na skarbie! :-)
u nas dzis leje i pogoda taka przytlaczajaca, ze az ubierac i myc mi sie nie chce![]()
hejka dziewczęta..
ja się chciałam z rana pożalić, że moje dziecie się do mnie nie odzywa od wczoraj.. Już wczoraj leżałam plackiem wieczorem i nic. A jak leże na plecach to zazwyczaj kopie jak oszalałe... No i mi dziś smutno![]()
Może za dużo chodziłam wczoraj? Szukałam butów i chyba 1,5h prawie w biegu po sklepach...
Mineralna: A wy musicie z nią mieszkać? Jak możecie sobie pozwolić na własne mieszkanie/ wynajem to ją olej ciepłym moczem jak mawia moja mama i żyjcie własnym życiem.