reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Ewika to jak mój płacze to z marudzenia albo cyca chce wtedy to nic nie uspokaja, kwili i koniec. A Twoja Lilcia to też taka gaduła jak ogląda tv? Bo mój to patrzy wielkimi gałami a przy tym komentuje jak rasowy krytyk filmowy :-D

reklama
Hejko:)
Dzisiaj późno do Was zaglądam ale zdychałam od wczoraj bo dopadł mnie tak masakryczny ból głowy że łzy mi same leciały.

Ael dzięki kochana:*
Ewika królewna cudna:) Jak ten czas leci!!! Niedawno chodziłyście z brzuszkami a tu juz jakie śliczne maluszki:-)

Ma-g i Atanku brzuszki jak marzenie:D:D:D:D
Mój nadal wysoko a Igor 4 godziny w nocy daje znać że nie śpi. Jak nic będzie nocny marek;-)

Lamia współczuję przeżyć i trzymam kciuki za pomyślne rozwiązanie tej sprawy. Szkoda dziecka;/

Fifciu
rozpakowywanie takiej paczki to takie wcześniejsza gwiazdka . Pyszczek się człowiekowi cieszy jakby nakupił sobie super gadzetów :)

Witam również nową staraczkę i życzę powodzenia! Może przełamiesz passę braku fasolek.
Mój wierszyk zbliża sie ku końcowi i chciałabym go jakoś optymistycznie zakończyć

Korzystając z okazji

‎.°★。˛ °.★** **★* *˛.˛ °
. _██_*。*./ \.˛* .˛.*.★* *★ 。*
˛. (´• ̮•)*˛°*/.♫♫\˛ * ˛ _Π_____. * ˛*
.°( .. ) ˛°./• '' •\.˛*. /______/~\*. ˛*.。˛* ˛. *。
*(...''..) *˛╬╬╬╬╬˛°|田田 |門|╬╬╬╬
.
... ¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜"*°••°*"˜¯ ` ´¯˜"*°´¯˜"*°••°*"˜¯`´¯˜" *°
Kochane babeczki życzę w te Święta spokoju ducha,radości w sercu,rodziny przy stole i abyście zostały obdarowane tym czego najbardziej pragniecie.

Ostatnia edycja:
Hej, haj, heloł...
Tu dwupak... Nadal... do 27 bo wtedy mam skierowanie do szpitala, no chyba, ze się w święta zdecyduje.
Aelku, zapomniałam dziś fona, dlatego nie odpisałam, jestem więc tu.
Ewika, cudeńko z tej Twojej córy :)

Iwasku, fantastycznie, zgaga mi przestała dokuczać i jakby nie godzinny nocny seans kopania po pęcherzu to nie miałabym na co narzekać :) Tak w ciąży to mogę chodzić, ale chyba mi nie pozwolą...

|No ja jeszcze mam ta panią na G a kopanie w nocy..kochana to i tak łagodnie CIę maleństwo traktuje. Moj kopie od 23 do 4 rano i od 6 do 8,9 więc się ciesz:)

Bo już zdecydowanie ma mało miejsca i bardziej się suwa niż kopie... Bo ale... tydzień po terminie, choć wszystkie znaki na ziemi i niebie wskazują (i wczorajsza rozmowa z moim gin też) że zaszłam później, niż podejrzewałam. Tak z tydzień, do dwóch nawet. Stąd pewnie plamienia na początku.

reklama
Do góry