reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

hej kobietki :-)

Muszę się pochwalić !!!:-) właśnie wróciłam od gina. W maju przywitam DZIEWCZYNKĘ!!! Cieszę jak głupia, bo właśnie o niej marzyłam. I na 100% będzie VIOLETA :)

A jak tam wam dzionek mija?

Magda nie przejmuj się. Domyślam się, ze jest Ci przykro, ale jeszcze sobie odbijecie :)
Gratuluje ;-)

witam sie wieczorno tak mi dzionek zlecial ze w sumie nic nie ugotowalismy gadalismy caly dzin i po drodze adidaskowo zimowe buty kupilam bo nachwile do ccc ;-) mama buty potrzebowala do sukienki ;-) a ja przy okazji kupilam sobie siostra w polowie choinke ubrala jutro skonczy bo ja rece bola.. ;-) a ja siedzialam i ja gonilam do roboty bo jej sie nie chcialo robic ;-) a od 30 minut amelka kopie jak wariat ;-)

jutro bede mamie pomagac w kuchni na siedzaco ;-) bo wam powiem coraz wieksza sie czuje i jakos chodzenie mi nie sluzy...

zycze milej nocy ;-)

reklama
935.jpg

Rano wyjeżdżam więc wpadłam na chwilkę życzyć Wam wszystkim Wesołych Świąt, spokojnych, pełnych miłości, spędzonych w ciepłej rodzinnej atmosferze :)

Asiol kochana dziekujemy za zyczonka co u ciebie dawno cie nie bylo...
łap zyczonka z ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~specjalne dla ciebie ;-) wesolych swiat ;-) i spelnienia marzen ;-)

Witam się porannie

Ewika mała cudna jest :)

Ael no widzę że ktoś tu porządek zaprowadził :D

Laura gratulacje :)

Fifka, magdalena widzę że wam ktoś do słuchu powiedział :-p a wogóle to wiecie że z was marudy się zrobiły? :-p

Tym które marudzą w gestii prezentów :-p cieszcie się że wogóle coś dostaniecie, bo my nic a nic nie dostaniemy :-(
Poczekajcie ja pójdę na usg to wam jakieś jajeczka przyniosę :-D zmniejszę tą przewagę :tak:
Mój małż wczoraj wygrzebał stetoskop jakiś stary i słuchał jak się młode rusza w brzuchu, jaką miał radochę to aż miło patrzeć było.

Ja wczoraj polewy robiłam do ciast upieczonych przez teściową, i jabłecznik na życzenie ale to teściowa jabłuszka przygotowała a mąż w cieście pomógł i już potem doglądał a ja leżałam.

Dzisiaj muszę niedługo się zabrać i biszkopty upiec, a małż jak wróci to je przełoży.

A wogóle to wstawać dziewczyny !!!!!!!!!!!!!!!!!! :-D:-D:-D:-D:-D:-D

Dziewczyny moje.. ja z okazji Świąt i nadchodzącego Nowego Roku życzę Wam po prostu szczęścia! :happy:
Abyście każdego dnia po przebudzeniu po prostu uśmiechały się do siebie..na myśl o tym co Was czeka..
I każdej nocy tuż przed zaśnięciem, abyście się cieszyły z tego jaki właśnie cudowny dzień miałyście..
Doświadczajcie samej miłości i dobroci od innych, zrozumienia oraz empatii..
Po prostu... BĄDZCIE ZDROWE I SZCZĘŚLIWE! :-) <tuli wszystkie do serca>

ja się obudziłam o 3:30 wyprawiłam M. na drogę mu dałam ciasto, kanapki zrobiłam i popłakałam sobie usnęłam koło 6 i od 8 na nogach..

Fifka, magdalena widzę że wam ktoś do słuchu powiedział :-p a wogóle to wiecie że z was marudy się zrobiły? :-p

Tym które marudzą w gestii prezentów :-p cieszcie się że wogóle coś dostaniecie, bo my nic a nic nie dostaniemy :-(

A wiesz, że nawet zdaję sobie z tego sprawę, że marudzę jak stara baba... :eek: naprawdę przez całą ciąże nie miałam takich humorów jak teraz... potrafię się w jednej chwili o coś wkurzyć i jestem taka zła, że mogłabym zabić a a za chwilę przeobrażam to w niemożliwy smutek, siedzę i płacze.... :confused::dry: już bym chciała ten styczeń i szybko się wypakować! Chociaż podczas połogu hormony dalej szaleją ale mam nadzieję, ze młody zajmie mi tyle czasu, że nie będę miała kiedy się złościć i smucić... :-p

A co do prezentów to ja wiem, ze powinno mi być wstyd, ze jeszcze narzekam... :zawstydzona/y: bo ja doskonale wiem, że oni to zrobili w dobrej wierze tylko wiadomo, że teraz znów kupno moich wymarzonych garnków przesunie się o dobry rok przynajmniej bo nie chciałabym im sprawić przykrości kupując zaraz nowe. Ale już się oswoiłam z tą myślą!

reklama
Nooo magdalena bo ja też cię tu do porządku przywołam :-p

Właśnie wstawiłam drugiego biszkopta. I nic poza obiadem który w między czasie podszykowałam nie robię. Skoro mam się oszczędzać mam w nosie. Chyba bym się zajeździła na tyle ludzi robić wszystko. Nie w tym roku.

Do góry