reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Ja przepowiedziałam chyba tylko Aelową ciążę.. :-)

Pok strasznie się cieszę, jak się okaże,że to ciąża to Ci zarzucę do wierszyka nickiem :-)

Ael wykrakałabys i mnie ta fasolkę no:-D Ja tez chcę:tak:

A mi nikt nie życzy fasolki styczniowej :-(
Nawet czarownica Ael.... ;-)

Oj dziewczyny a co wyście moich życzeń nie oglądały?? Życzyłam każdej staraczce fasolki w Nowym Roku. Danao, Sun wam też życzę, jak nie będzie teraz na pewno będą fasolki potem. :-)

Ja przepowiedziałam chyba tylko Aelową ciążę.. :biggrin2:

Ty nie przepowiedziałaś , bo to było już wiadomo :p

Trzymam kciuki za she!

a teraz sie zbieram i wracam do zycia, choc przyznam, ze teraz troche bardziej sie przywiazuje do, od kilku juz dni, skreconego zoladka i nieodpartej checi wymiotowania...

lece do kumpelki i na spacer do lasu.

buziaki wielkie!

Witam i zaraz uciekam dalej na zajęcia :-)
@ jeszcze nie ma a basen zaliczony na 3 i 4 :cool2: a o 13.30 zaliczenie z piłki ręcznej :dry: nie lubię tego..
She &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Pok ja nie patrzyłam na twój test tylko czekam na wieści od gina :-)
Magdalena śliczna kruszynka :-):tak:
Dobra zbieram się na pociąg. Do później ;-)

Wiem, wiem Ael, że każdej to życzysz.... ja się tak leciutko droczę :-)

Oj oj, Ty się nie drocz z matką karmiącą :-p:-)

Trzymam kciuki za she!

a teraz sie zbieram i wracam do zycia, choc przyznam, ze teraz troche bardziej sie przywiazuje do, od kilku juz dni, skreconego zoladka i nieodpartej checi wymiotowania...

lece do kumpelki i na spacer do lasu.

buziaki wielkie!

Ale kochana teraz będziesz do nas zaglądać?? Bo jak znikniesz znowu to się popłaczę :(

Potrzebuję dwie dziewczyny posiadające konto na allegro do niecnego planu.

No to jeszcze jedna niewinna duszyczka mi potrzebna. Potrzebuje by ktoś mi tak zasabotażował aukcję z kombinezonem, bo mam od 1 zł, jedna oferta ale kilku obserwujących i boję się by na tej złotówce się nie zatrzymało, a zbieramy na porządny bujaczek dla młodego a mam na razie połowę kwoty.

reklama
To jak cos to pisz na pw albo na kom to szybko wejdę i zalicytuję :tak:

A ja wam się brzuszkiem pochwalę!! Nowe zdjęcie na końcu :-D

Ostatnia edycja:
Do góry