Sun...ja chce i zaciskam kciuki !! &&&:-)
Neciuszka...a jak ty sie dzis czujesz po tych lekach ktore bierzesz? lepiej troszke? a tesciami sie nie martw...nie pros sie o nic nikogo skoro sama mozesz sobie zapewnic wszystko czego potrzebujesz...a rozumiem twoj smutek, ale spokojnie...kochana..zobacza wnuczke to zeswiruja wtedy na waszym punkcie
Fifka...nie wiem co powiedziec, jestem zla na twojego malza ze was tak traktuje...czemu faceci sa tak nieodpowiedzialni?!

czemu nie mysla o innych tylko o sobie...przeciez on ma rodzine! eh...moim zdaniem skoro byly juz wczesniej takie problemy to powinnas mu dac naucze i zniknac na jakies czas...on potrzebuje chyba w samotonosci pobyc i zastanowic sie nad tym wszystkim co zrobil...moze jak przemysli to zobaczy co moze stracic przez takie swoje nieodpowiedzialne zachowanie...
ja bym na chwile uciekla, ale ty zrobisz co bedziesz chciala...
ja mocno cie przytulam i malego caluje w czulko :*:*
I NIE JESTEM W ŻADNEJ CIĄŻY!!!!
tiaaaa

moja kochanicoooooo...
mamy post do konca postu a po drugie za duzo nerwow ostatnio, teraz mam @ strasznie wszystko mnie bnoli... a jeszcze na tych glupich naukach mam 3 miesiace tabelke robic dla siebie ok dla nich won ....
jak juz dopadniemy to od razu fasolka bedzie

bo jest post to wy nie przytulacie sie? to nie mozna w post?

no nie powiem, ze nie jestem w szoku...:-)
oczywiscie szanuje twoj poglad, ale co ma seks do postu?
kochane czy ktoras robila sobie posiew? to sie idzie zaraz po okresie? jak jeszcze jakies male brudy leca to mozna isc czy zaczekac lepiej jeszcze pare dni?