reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

no tak ze leci jedynie po karmieniu a tak to spokoj ;-)
a ja wam dala filmik a wy nic slepe jestescie ;-P a na nim Amelka sie usmiecha ;-)

reklama
Zdjęcie0437.jpgnasze dzielo sami tapetujemy i malujemy jak skonczymy wkleje lepsze fotki bo tu znieksztalocone kolory bo z tel
teraz bez problemu sie wladowalo

ael weź mi nawet nie mów bo szkoda gadać, dobrze że jutro mnie ta diabetolog przyjmie i kazała już mnie zarejestrować żebym pierwsza była jutro. przynajmniej nie będę się użerać jutro tak jak dziś.

dzwonił pan od pościeli że brakło im wzoru w kaczuszki ale już nowy wybrany tylko czekać na przesyłkę :-)

gocha
ja też pamiętam i gratuluję :)

kwiatuszek śliczna tapeta uwielbiam takie :)

no slicznna tapeta kwiatuszku ;-)

boze jaka ja dziwna jestem zabardzo chhyba zakochana Amelka u taty do gory spi w wozku a ja juz tesknie ...

Kwiatuszku super ta tapeta :-)

Atanku karmienie piersią sprawia, że macica produkuje oksytocynę, która odpowiada za skurcze. Temu też po karmieniu lecą odchody poporodowe.
Dobrze jest, macica się czyści, a to zabiera trochę czasu.

Aa film, widziałam, śliczny Amelcia ma uśmiech, taka spokojna podczas spania :-)

Necia ale widzisz, o tyle ludzkiego masz diabetologa że będziesz pierwsza. Niestety tak to jest z tymi moherami. Polecam przeczytać piekielni.pl ludzie tam czasem opisują spotkania z piekielnymi moherami ale dają też sposoby na rozprawienie się z nimi.

reklama
Do góry