reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Cały czas nie wierzę !! Boję się strasznie o fasolkę ale ze szczęścia cały czas płacze :D DSC_0015.jpgDSC_0017.jpg

reklama
kwiatuszku śliczna. ja też nawet połowy tej powierzchni nie mam :)
Atan Amelka to mały cwaniaczek. ślicznie udaje śpiącą królewnę ;D a co do połogu to ja miałam całe 6 tyg ;/
gocha tluściochy jak nic!! a płacz babo należy się po takim stresie. Ja też ryczałam ;D

Ostatnia edycja:
Wiem wiem że szczęścia! :) Ale dzisiaj jestem w takim amoku. Nie wiem co się dzieje jakby to był sen ! Widziałam że pok też zafasolkowała !! Super. Także dzieczyny nie poddawajcie się na każdą z nas jest pora !
:*

kwiatuszek wyjęłaś mi to z klawiatury :-D a kuchnia śliczna ja też mam maleńką ale się przyzwyczaiłam do niej, troszkę zaczyna mi miejsca brakować na różne rzeczy ale jak zrobię szafę w pokoju to jakieś takie rzeczy co niepotrzebne na codzień tam wyniosę

gocha tłuściochy jak nie wiem :)

eh szwagier składał razem z nami pita i dziadyga już dostała zwrot w piątek a my nie, ten to zawsze ma szczęście że jego dokumenty trafią do pokoju gdzie szybko robią.

Jak na razie to bolą mnie sutki, trochę mi dzisiaj niedobrze, ale to może z emocji ;p;p a brzuch boli jak na @ :p Także nic szczególnego :)

reklama
Do góry