reklama
S
Silmiriel
Gość
Miq, ale potem jakie fajne uczucie "ale ja mam duży pęcherz" 

miq
Fanka BB :)
oj to ja mam chyba malutki, jak poczuję, że muszę to znaczy, że MUSZĘ, najgorzej jak się jest w autobusie albo gdzieś w mieście ah
patrzcie jakie słodkie, chcę coś "różowego" dla malutkiej kupić
BABALUNO serduszkowy ramper romper MILLIE *56/62 (2258664994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
patrzcie jakie słodkie, chcę coś "różowego" dla malutkiej kupić
BABALUNO serduszkowy ramper romper MILLIE *56/62 (2258664994) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
S
Silmiriel
Gość
W ciąży też tak miałam, dopiero po porodzie mówię
jaki się wieeelki zrobi (znów) Mnie się ten biały podoba, ale ja jak mogę, unikam różu dla Dominiki. Takie zboczenie. Ma parę ciuszków, żeby nie było, że nie, ale wolę inne kolorki
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Miq ten biały faktycznie fajniejszy! Ten różowy jest z "różowy"
Jak ja kocham rampersy 
Sil to tak jak ja z niebieskim dla Konrada! Mam niebieskie ciuszki ale wolę inne kolorki. A zwłaszcza uwielbiam małego w zieleni :-)
A z tym pęcherzem to racja... fajne uczucie po porodzie, bo człowiek zapomina co po parcie na pęcherz
Jak ja kocham rampersy 
Sil to tak jak ja z niebieskim dla Konrada! Mam niebieskie ciuszki ale wolę inne kolorki. A zwłaszcza uwielbiam małego w zieleni :-)
A z tym pęcherzem to racja... fajne uczucie po porodzie, bo człowiek zapomina co po parcie na pęcherz

S
Silmiriel
Gość
A ja się zastanawiam nad fotelikiem 0-18 espiro optima, bo mamy możliwość kupienia taniej, ale chcieliśmy kupić już taki 9-36, żeby były dwa, a tak to nam wyjdą 3...
miq
Fanka BB :)
to musicie to przemyśleć
Sil kupowałaś małej sukienki na ten pierwszy rozmiar czy średnio się opłaca wywalać pieniądze np coś takiego BabyMarket - BABALUNO body+sukienka MILLIE *56/62 (2283110697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Sil kupowałaś małej sukienki na ten pierwszy rozmiar czy średnio się opłaca wywalać pieniądze np coś takiego BabyMarket - BABALUNO body+sukienka MILLIE *56/62 (2283110697) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Miq śliczne te ubranka.. MI też podoba się to białe 
Fifka Ty już się tak nie chwal
;-) uważaj bo Konrad może dać Ci popalić jako np nastolatek hihi
Ja miałam robione ktg przed chwilą, które nie wykazało większych skurczów.. Ale tętno małego spadło do 80 a normalnie ma 140-150
pielęgniarka na to nic nie powiedziała, więc chyba jest ok :-)

Fifka Ty już się tak nie chwal
;-) uważaj bo Konrad może dać Ci popalić jako np nastolatek hihiJa miałam robione ktg przed chwilą, które nie wykazało większych skurczów.. Ale tętno małego spadło do 80 a normalnie ma 140-150
pielęgniarka na to nic nie powiedziała, więc chyba jest ok :-)reklama
S
Silmiriel
Gość
Nie kupowałam. Moja sukienki ma dopiero teraz i mąż uważa, że są niepraktyczne, bo się podwijają i to jest fakt. Ubieram od przypadku do przypadku. Zresztą, ja bardzo nie lubię dla dzieci jeansu, bo jednak jest troszkę sztywny i maluchom niewygodnie.
Podziel się: