reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Kurcze wyłączyliśmy wszystkie telefony i internet przez te burze.

Też dostałam sms od Magdy, dodzwonić się nie mogę. Może faktycznie tną ją już.

reklama
No i jestem w domu!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: takie szczęście to tylko ja mogę mieć!!!! :-(

Pojechaliśmy we wtorek i cały wtorek, środa i dziś do godziny 14 pięęęęękna pogoda! No ale niestety musiała rozpętać się burza i padał przeokropny deszcz i..... zaczął nam przeciekać cały domek!!! Z sufitów dosłownie leciały wodospady w każdym pokoju... sytuację niby chopy opanowali ale co z tego jak wszystkie łóżka zalane, nie wspominając już o tym, że po instalacji elektrycznie ciekła woda i trochę miałabym stracha, że jakieś zwarcie się zrobi w nocy... :-( odkąd Bartuś jest na świecie jestem jakaś strasznie strachliwa. Poza tym dach był zabezpieczony tylko prowizorycznie więc przy następnym deszczu mogłoby dziać się to samo :-( jestem strasznie zła bo było tak faaajnie! Mieliśmy siedzieć do niedzieli a tu dopppa!! Bartek miał raj na ziemi! Cały dzień na świeżym powietrzu! Jest mi tak cholernie przykro, że aż chce mi się płakać!!

Widziałam, że Sleepy zabiera się do rodzenia :-D a więc wiadomo już coś więcej?

Necia gratuluję jutrzejszego wyjścia! :*

Sleepyyy &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybkie ciecie i zdrowego dzieciaczka ;-) &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

magdalenko wspolczuje ,,,,

fifka jja mam taka jak sil tego samego koloru turkusowe kwiaty
womar-chusta-be-close-n17-zaffiro-kolor-8-brazowo-turkusowy-dostepny-od-reki-mozliwy-odbior-osobisty-warszawa-mokotow.jpg

Dobranoc kochane ;-)

Ostatnia edycja:
O 21:45 przez CC urodził się FILIPEK (prawdopodobnie tak będzie się przystojniak nazywał), waży 3820 g, mierzy 57 cm.

GRATULACJE MADZIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mamusia szczęśliwa, wszystko poszło sprawnie, malutki jest z mamusią, już po pierwszym karmieniu :-) a mama dziękuje za wszystkie kciuki :-)

G*R*A*T*U*L*A*C*J*E!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Madziu dużo zdrówka dla Ciebie i przystojniaka:D

ojejuuuuuuuu!!!! Jakie cudeńko malutkie!
Przy Filipku mój to gigant!
Madziu kawał faceta dzwigałaś:D :********

Aj kiedy nasze były takie!! :-)

GRATULUJĘ SLEEEPY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
:-):-):-) ślicznego masz synka!! No i mamy kolejnego chłopaka!!

Ciekawe co u Magenty! :tak:

Iwasku ależ miałaś wyczucie z tą cesarką Sleepy! Faktycznie jesteśmy teraz e ciociami!!! :-D

Atanku ładna ta chusta! Taka inna :tak: ciekawe czy moja dzisiaj przyjdzie...

Magdalena no cóż wypadek losowy... przykro mi ale pomyśl ze jednak te 3 dni spędziliście fajnie a inni siedzieli w domach :*

A ja jestem zła jak nie wiem... gdyby nie to ze mały odmawia butli już bym go karmiła sztucznie... dzisiaj robił pobudki w nocy o 12-3-5.30... Z czego o 3 długo nie chciał zasnąć (jak się później okazało miał kupę w majtach ale jako ze mój panicz nigdy w nocy nie płaczę to leżał jak worek myśląc ze mama się domyśli... - a nie robił kupy w nocy od 2 miesięcy...) jestem ledwo ciepła... zła... i mam dość tego kryzysu mlekowego... muszę kurdupelka zważyć czy on w ogóle przy takim karmieniu coś na wadze przybiera...

reklama
Pyscek ojj upały dają w kość tym bardziej, że ja sercowiec więc już w ogóle :sorry2: ale trzeba wytrzymać.. a jak u Ciebie?

Netka Trzymam &&&&&&& za dzisiejszy dzień i czekam na relacje :*

Sleepy jeszcze raz GRATULUJĘ!!! Ty cwaniaro.. ;-) a Fifi jest prześliczny!!! :tak: :*

Fifka Konrad daje popalić.. A z laktacją nic nie ruszyło do przodu? No będziesz musiała jakoś go przyzwyczaić do butli. Trzymam &&&&

A ja wczoraj byłam cały dzień u siostry na rodzinnym grillu i złapałam choć trochę tej majówki :-) dzisiaj mój mąż wychodząc do pracy obudził mnie a przy tym naszego brzdąca, który tak mi dawał popalić kopniakami, że musiałam wstać.. A co teraz cwaniak robi? Matka wstała to ten se spać poszedł..

Co do chusty to kusicie, kusicie .. mi koleżanka ma dać więc zobaczymy

Do góry