reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Witam brzucholki fasolki i jajeczka:D:D:D:D
Nie dam rady nadrobić bo mam chwilke i chciałam sie tylko przywitać :-)

Wiecie co mam w domu COŚ co gryzie;/ Zostawia mały burchelek i zaczerwienienie na szczęście szybko znika . Niestety mały ma kilka takich ugryzień. Najgorsze że lezy w leżaku ,patrzę na niego i ...pach jest ugryzienie a ja nie widze winowajcy! Nie sa top pchy na 100 % bo mam kota i bym widziała że coś go męczy. Myślałam o meszkach bo w te ciepłe dni okno było otwarte ale chyba bym widziała że coś lata. Zgłupiałam słowo daję ;/

Natkusia ja dostałam tą koszulkę od mamy, ale nietrudno ją znaleźć na allegro.

Ja mam właśnie coś takiego, tylko czarny kolor Triumph koszulka modelująca - S - Retro Sensation (2322491358) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
I tu ciekawe D17.KOSZULKA MODELUJĄCA FIGURĘ /M (2331171259) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ja dostałam koszulkę 3 rozmiary mniejszą, ona jest elastyczna, ale wcisnąć się w nią ło matko!
Ale jak już dałam radę to naprawdę ładnie wszystko ściąga :-)

Pyscku!!! :****

Iwasku a może poodkurzaj porządnie łóżko, wypierz tapicerkę. Są takie robaczki malutkie, kiedyś ja miałam w starym łóżku jak mieszkałam u rodziców, właśnie miałam takie ugryzienia małe. Ja wytępiłam te robaki środkiem chemicznym w proszku, wyprałam odkurzaczem na mokro, potem odkurzałam przez pół godziny, potem trzepałam przy otwartym oknie, znowu odkurzałam a na koniec szeroko okna i zostawiłam do wieczora. Dało radę.

Konwertuje mi się filmik, to wrzucę wam jak Wiktor się "zachwyca się" i strzela miny :-)

Ostatnia edycja:
Aelku mamy nowe łózko i często je odkurzam :-( nie widziałam ządnych żyjatek no ale może to to. Mały nawet w chuśtawce był ugryziony. Ja mam dwa ślady Przemo zero.

Zmykama na spacerek :) Czekam na filmik:D
Muszę znaleść program do swoich filmików bo bym Wam pokazała jak Igor spiewa sobie kołysankę:)

hej kobietki, chciałm popisac a tu mi mała znowu zwymiotowała, i w nocy tez, dobrze ze jutro do lekarza jedziemy

Mogę sie pochwalić że no prawie oficjalnie, mamy przyznaną opiekę przez sąd nad młodym czekamy na uprawomocnienie wyroku, i mamy ustalić kontkaty z matką ile i kiedy moze młodego widywac.

natkusia: ja mam wiszący brzuch i kupiłam sobie krem pharmaceris na regeneracje skóry nie wiem czy pomoże ale mam poczucie ze sie czymś smaruję i oplatam się pasem neoprenowym zeby sie troche wyszczuplić :-)

magdalenaL buzki dla Bartusia, za okacji 4 miesiaca

fifka: dzieki za zyczonak ;-)

donia: a no przegapiłam fotklę męzusia mam nadzieje ze jeszcz ektóregoś dnia wstawisz:-) bo jestem ciekawa

miq: gocha: buzki w pępuszki niech wam ładnie i bez rozstępów rosną

nie pamiętam co komu jeszcze bo jakas jestem rozkojarzona

Natkusia pfffffff............. jaka figura? Ja ostatnio tak się roztyłam ze szok... w żadne spodnie swoje nie wchodzę... :no:

Hej Pyscku!! :*******

Ael czekam na filmik! :-D

Iwasku
a moze to pchły? U nas niby po kotce nie było widać ale się okazało że to od niej pchły skaczą po domu i gryzą nawet nas... :no:

A ja obiadek robie! Gulasz z kaszą gryczaną i z ogórkiem kiszonym! :-)

reklama
Do góry