reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Starania po raz pierwszy :)

reklama
Test robiłam i wyszła jedna kreska, ale może za wcześnie żeby coś pokazał. Albo za bardzo chcę być w ciąży i doszukuję się jakichkolwiek oznak :)
No cóż... nie pozostało nic innego jak tylko czekać na @. Oby się nie zjawiła! :-)

Magenta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& za szybka cc :-) by wszystko dobrze było !!

No ja też już czekam na @ - jakoś się nie poddaje, no ale jakoś zawsze nadejście @ powoduje u mnie smutek... :-(

Jutro idę do diabetologa i zobaczę co mi powie... bo podobno mój podwyższony cukier może powodować trudności z zapłodnieniem...

Eve
podstawa przy staraniach to nie wyszukiwać u siebie objawów ciąży... nie nakręcać się... Ja też myślałam, że szybko zajdę, a tu już idzie 14 cykl.... tak więc spokojnie... oczywiście, życzę szybkiego zafasolkowania....

Ostatnia edycja:
Magdalena nie brałam bagażu tylko koszulkę na przebranie,jeszcze zostało trochę moich ubrań u rodziców;-)Magenta &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

sun cukrzyca może powodować trudności z zajściem w ciąże lub jak zajdziesz z utrzymaniem także jak będziesz pod opieką diabetologa i jak wyregulujesz cukry zobaczysz że będzie dobrze :*

Macie rację! Nie wyszukiwać objawów, a grzecznie na nie poczekać :) pewnie nadejdą w najmniej spodziewanym momencie :)

reklama
eve i ja cię witam :) cierpliwości kochana i jak piszesz przyjdą z najmniej oczekiwanym momencie, mnie nawet beta z krwi nie wyszła jednak byłam w ciąży mam obok w łóżeczku już swoją księżniczkę także róbcie co macie robić :-D a fasolka się pojawi za co trzymam &&&&&&&&&&&

Do góry