reklama
gocha małgosia ogólnie dobrze w dzień wnocy złote dziecko jak narazie je śpi produkuje ;-) kąpiele lubi ale już wycierania ubierania nie bardzo ;-). dziś marudzi bo bierze żelazo i chyba od tego napina się żeby bączka puścić albo kupkę zrobić ogólnie z tym dziś ciężko u niej. buzi właśnie dostała od cioci :-)a ty jak się czujesz?
sorki obiadek musiałam dokończyć
No to super że ładnie w nocy śpi
a witaminę d też dostaje?? bo u mnie w rodzinie wszystkie wcześniaki dostawały i się zastanawiam czy wszystkie tak mają.
A ja czuję się od kilku dni rewelacyjnie :-) Chyba ze względu na to że z dzieciątkiem wszystko okej i że weszłam w drugi trymestr także jest spoko
W pon byłam na usg ale nie było pomiarów i chyba się zdecyduje iść na prenatalne raz jeszcze bo muszę się upewnić że wszystko jest okej
A ja czuję się od kilku dni rewelacyjnie :-) Chyba ze względu na to że z dzieciątkiem wszystko okej i że weszłam w drugi trymestr także jest spoko
W pon byłam na usg ale nie było pomiarów i chyba się zdecyduje iść na prenatalne raz jeszcze bo muszę się upewnić że wszystko jest okej
Atan
♥ mamusia Amelki ♥
[video=youtube_share;6MxdnLHxgPo]http://youtu.be/6MxdnLHxgPo[/video]Zobacz załącznik 463670Zobacz załącznik 463671Zobacz załącznik 463672
kwiatuszekq20
Fanka BB :)
slodkosci
Fifka
♥ Chłopcowa Mama ♥
Sun uważam ze będziesz wyglądać prześlicznie!! Bardzo ładne zestawienie!
Na weselu wcale nie trzeba być w sukience...
Neciuszka i jak tam u Gina co mówił?? :*
Miq no widzisz! Co nasi faceci czasem potrafią być cudowi a czasami mamy ochotę ich w kosmos wystrzelić
Magenta Kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Czekamy na ciebie!!! I na maluszka!
Ewe witaj kochana! Rozgość się i pytaj o co tylko chcesz! :-)
Gocha możesz się przejść, na pewno nie zaszkodzi! Ja połówkowe miałam dwa razy bo nie byłam pewna lekarki swojej
Atanku słodka Amelcia! Jaki macie fajny leżaczek
Konrad mi w nocy wymiotował... ale to tak mocno ze zwrócił chyba z dwie szklanki mleka z brzuszka...
Myślałam ze ducha wyzionę... dzisiaj cały dzień byłam u mojej mamy i obserwowałam malucha ale na szczęście ani razu się to nie powtórzyło no i Konrad jest wesoły i nie płaczliwy. Nic go nie boli... nie mam pojęcia skąd to się wzięło... 

Neciuszka i jak tam u Gina co mówił?? :*
Miq no widzisz! Co nasi faceci czasem potrafią być cudowi a czasami mamy ochotę ich w kosmos wystrzelić

Magenta Kciuki!!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& Czekamy na ciebie!!! I na maluszka!
Ewe witaj kochana! Rozgość się i pytaj o co tylko chcesz! :-)
Gocha możesz się przejść, na pewno nie zaszkodzi! Ja połówkowe miałam dwa razy bo nie byłam pewna lekarki swojej

Atanku słodka Amelcia! Jaki macie fajny leżaczek

Konrad mi w nocy wymiotował... ale to tak mocno ze zwrócił chyba z dwie szklanki mleka z brzuszka...

Atan
♥ mamusia Amelki ♥
fifka moja miala tez tak w jeden dzien ze wymiotowala a na nastepny dzien wszystko bylo oki a wtedy mi 3 razy wymiotowala az sie balam.. ale wszystko bylo z nia oki ;-) mam nadzieje ze konradkowi tez przejdzie ;-) a fifka lezaczek jest z wbracjami i do 18 kg ;-) i jest fotelem bujanym tez ;-)
danao84
Fanka BB :)
Hej!
Wie któraś z Was co z Magentą? Pewnie już po?
Sun kochana Ty mi wytłumacz gdzie Ty nabrałaś tej pewności, że jak Cię nie bolą cycuchy to nie ma szans na fasolkę? Przeca to jeden z wielu objawów które i tak najczęściej pojawiają się juz po terminie @.Może być ,ale NIE MUSI. Wiele babeczek dokuczają trochę, innym baaardzo, jeszcze innym w ogóle. Jedne pół dnia przytulaja się do sedesu, inne w ogóle. Więc za przeproszeniem nie piernicz głupot:-) Ni ma @ szansa jest:-) Poczekamy te 5 dni, zobaczymy, może się jeszcze zdziwisz:-)
A ja nie mam w ogóle na nic sił. Dużo śpię, a ciągle chodzę niewyspana. Jakbym pół nocy przesiedziała. Brak energii totalny i jeszcze brzuch, boli mnie już 4 dzień. Uczucie takie jakby mi ktoś haczyka w brzuchu zaczepił i ciągnął do góry. Parę razy mnie tak mocno zakłuło, że mnie normalnie zgięło w pół. I tak sobie pobolewa, raz mocniej raz słabiej, ale cały czas
Wie któraś z Was co z Magentą? Pewnie już po?
Sun kochana Ty mi wytłumacz gdzie Ty nabrałaś tej pewności, że jak Cię nie bolą cycuchy to nie ma szans na fasolkę? Przeca to jeden z wielu objawów które i tak najczęściej pojawiają się juz po terminie @.Może być ,ale NIE MUSI. Wiele babeczek dokuczają trochę, innym baaardzo, jeszcze innym w ogóle. Jedne pół dnia przytulaja się do sedesu, inne w ogóle. Więc za przeproszeniem nie piernicz głupot:-) Ni ma @ szansa jest:-) Poczekamy te 5 dni, zobaczymy, może się jeszcze zdziwisz:-)
A ja nie mam w ogóle na nic sił. Dużo śpię, a ciągle chodzę niewyspana. Jakbym pół nocy przesiedziała. Brak energii totalny i jeszcze brzuch, boli mnie już 4 dzień. Uczucie takie jakby mi ktoś haczyka w brzuchu zaczepił i ciągnął do góry. Parę razy mnie tak mocno zakłuło, że mnie normalnie zgięło w pół. I tak sobie pobolewa, raz mocniej raz słabiej, ale cały czas
reklama
Podziel się: