Pierwsze spotkanie Wiktora z przyszłą żoną :-)
Zobacz załącznik 466449
Matka Polka
Zobacz załącznik 466448
Zobacz załącznik 466449
Matka Polka

Zobacz załącznik 466448
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

nie poznałam Cię w ogóle na początku! myślałam, że to druga mamusia
ścięłaś włosy czy tak podpięłaś??? 

Wkurza mnie tylko ze Konrad budzi się w nocy dwa razy na jedzenie.. a zawsze wstawał raz... troszkę mu si dzień też poprzestawiał przez te kolki, ale mam nadzieję ze szybko wrócimy do normalności :-)
popieram pasuje ci dwójeczka także wiesz do roboty dziewczynkę majstrować ;-)
po takim czasie cyce były pełne więc wypił znów z obydwóch i spał do 9 rano!! Nigdy nie byłam tak wyspana jak dzisiaj!! O 9 znów cycek, o 10 znów ale teraz już cały czas płacze a cycki puste!!!
dzieciaki uwielbiają tak podróżować, bo bliskosć rodzica sprawia ze czuja się bezpiecznie i jedocześnie widzą świat z innej pespektywy 
(u nas w domu zawsze jest chłodno nawet jak na zewnątrz jest 30 stopni ciepła...)