reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Starania po raz pierwszy :)

Witam się poniedziałkowym popołudniem :)
Strasznie ciężko Was nadgonić! Zanim coś napiszę to już zapomnę co i do kogo miało to być :) Więc pewnie połowę rzeczy ominę :)

Olcia jeszcze raz, ale teraz tak oficjalnie GRATULACJE!!!
Natkusia i Nala śliczne macie te brzuchole ;*
Sun trzymam &&&&&&& i wierzę, że wszystko będzie ok!

I oczywiście witam nowe staraczki :)

No a ja standardowo mam problem :( ponieważ brałam te głupie tabletki i w połowie opakowania przerwałam to teraz nie wiem dokładnie kiedy dostanę okres. A co za tym idzie nie wiem kiedy ta owulacja była/ma być. Niestety na podstawie śluzu nie umiem tego wywnioskować :( do czego piję... wiadomo z mężem gęsto i często się przytulamy :-) wczoraj lekko jakby brudziłam takim jasno brązowym śluzem, a dzisiaj strasznie boli mnie lewy jajnik! Ledwo chodzić umiem ;/
Miała któraś podobnie? Wiecie co to może być?
Poza tym... chyba muszę iść na masaż, bo bolą mnie strasznie plecy w okolicach lędźwi...
starość nie radość, młodość nie wieczność :-D

i jeszcze coś! Jak mam zrobić żeby te suwaczki automatycznie mi się pod odpowiedzią pokazywały, a nie, że je muszę wklejać z linka ;/

reklama
Sun dla norm cukrzycowych odrobinę za duży ten cukier masz powinnaś mieć do 120, a może ty masz po prostu nietolerancję tylko węglowodanów czy jak tam się to zwie. trzymam &&&&&&&&& za badania mężulka

Wiesz kochana... mi diabetolog powiedział, że nie mam cukrzycy... a jeśli chodzi o lekko podwyższony cukier to że powinnam zgubić kilka kilogramów i powinno być ok... Kazała mi jeść dużo surówek...i powiedziała, że taki poziom cukru nie wpływa na zaciążenie Ale już sama nie wiem co o tym myśleć.... W sobotę idę do ginekologa w Klinice i zobaczę co mi powie....

Niecuszka staram sie,wypracowałam sobie system obronny,ograniczam rozmowy z nią do min,jak mnie wk to się Wam wygaduje i da się żyć;-) a Ty co nabroiłaś?

Neciucha: a jak tam twoje maleństwo?

Dawaj dawaj fotke :)

Ja akurat karmie małą deserkiem krem z jabłek z jagód

sun skarbie ale nietolerancja to o ile wiem nie cukrzyca, ale pewnie doktorka wie co mówi, może wystarczy zgubić kilka kg rzeczywiście :-) a jak do surówek ograniczysz makarony, pieczywko, ziemniaki to będzie dobrze :-)

eve w edycji profilu masz edytuj sygnaturę tam wklejasz link i dajesz zapisz powinno być ok wtedy

mineralna jak narazie dobrze jest, mamy troszkę problemów brzuszkowych z powodu żelaza ale poza tym odpukać jest dobrze. trzeba się włóczyć po specjalistach ale ważne że wszystko ok

miq bo chrzciny będą dopiero we wrześniu a ona uważa że już natychmiast trzeba robić i jest sfochowana o to nawet tak zgryźliwie powiedziała: no w sumie w tej chwili jest ok nic się nie dzieje to może i poczekać

Zobacz załącznik 466901Zobacz załącznik 466902Zobacz załącznik 466903

moja kobietka w tym tygodniu powinna się urodzić :-)

Ostatnia edycja:
Neciuszka właśnie nie jem... ani ziemniaków, ani makaronów, ani ryżu, ani kaszy... Jem te surówki od tygodnia i muszę powiedzieć, że czuję się zdecydowanie lepiej... ale cukier nadal jest wysoki... bo po 1,5 po posiłku miałam 139, ale już po 3 godz. spadła do 97 - tak więc tu jest dobrze :-), ale to pierwsze troszkę za wysokie....

Neciuszka jaka maleńka ta Wasza córeczka :-)

Ostatnia edycja:
sun ryż i kaszę możesz a nawet powinnaś czasem zjeść :-) chyba że masz po tym wysoki cukier bo ja miałam niski

haha myślałby kto że będę się tak z bączków cieszyć i kupek, śpi teraz i bączka za bączkiem sadzi czyli kropelki działają :-)

aaaa no zapomniałam się pochwalić teściowa ma swojej wnuczce aż mleko zakupiła ostatnio, chyba tylko dlatego że w ciągu 2 tygodni od mojej mamy 3 paczuszki z ubrankami przyszły ;-)

sun malutka ale i tak już od porodu urosła nam o 4-5 cm i przytyła jakiś kilogram :-) nareszcie ubranka w rozmiarze 50 są dobre a nie za duże, musze kiedyś zrobić jej fotkę w bodach co ma zdjęcie w inkubatorze i porównać

Ostatnia edycja:
Sleep :-D:-D Jak Ty o mnie myslisz hihihih

Dziewczyny brzuszki macie superowe!!!!!!! Az zazdroszczę hihihi

Ma-g w X-L kładzie sie do pozycji leżącej,jest dużo miejsca i spokojnie można już maluszka wozić. Siedzi tak jak w leżaczku .

Sun trzymam kciukasy a Ty sie nie martw zawczasu ! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Co do cukru to mierzy się po 2 więc spokojnie:)

Mineralna
to bardzo się ciesze że jest poprawa! Oby i z reszty ciałka szybko zeszło:) Córcia śliczna:tak: Chyba podobna do Ciebie:)

Neciu chwal sie i to szybciutko!!!!
A bujadełko to Fisher pr Papasan. Ja jestem MEGA zadowolona bo dzięki niej mogę coś zrobić w domu. Mały usypia w niej w 5 min i śpi nawet dwie h. Można juz tanio kupić. Ja mam taki:
HUSTAWKA FISHER PRICE BABY PAPASAN OKAZJA !!! (2361966733) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Ten jest fajny:
http://allegro.pl/fisher-price-starlight-papasan-hustawka-prad-i-bat-i2345243430.html
Jak ona szybko rośnie!!!! Niebawem dogoni rówieśników :tak: Buziak od ciotki!

Ostatnia edycja:
Wiesz Neciuszka ja nie mam glukometru i niestety nie mogę sobie codziennie mierzyć cukru... u mnie w pracy, na moim piętrze jest przychodnia i dziewczyny raz na jakiś czas będą mi mierzyły.... ale wiesz nie mam możliwości sprawdzić, czy jakieś produktu powodują podwyższenie czy spadek cukru....

reklama
OMG dziewczyny chyba Was nie nadrobię ! Przez tą moją chorobę jakoś nie pisałam a wczoraj miałam odpust w parafii i rodzice zaprosili nas na obiad, kawę ciacho także pół dnia mnie nie było ! Powiem Wam że w ogóle nie czuję że jestem w ciąży ! Wszystkie objawy ustąpiły wraz z 2 trymestrem :) A dzisiaj bab w lidlu wjechała mi wózkiem w brzuch bo się pchały głupie do promocji !! Myślałam że ją zabiję !!

Necia śliczną macie tą Małgosię ! Cuuuudo :)

Co do wózków to ja tak się rozglądałam i też chyba kupimy jedo tylko nie wiemy czy ten fyn czy bartatina :)

Mineralna Twoja tez ślicznotka !! Ale rośnie szybko :D

Iwasek fajna ta huśtawka ! Chyba też się w nią zaopatrzę ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry