reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Starania po raz pierwszy :)

heloł :-) eeee kaca nie ma ale co się wypiło to moje haha

natkusia Michaś cudnyyyy :* cieszę się że już ze twoim biustem lepiej

lam weź patrzę na fotki i boże jaki pasztet ze mnie wstyyyyd

sleep haha normalnie cię kochaaaaaam

Atan dawaj kawałek zapiekanki :-p ja robiłam cukinię ala dziura ostatnio

Fifka dzie żeś tyy? jak zięć mój?

Truskawciu noo to ja proszę kawałek ciasta :-)

Ael Pyscek noo w takim razie wszystkiego naj na nową wspólną drogę :-) Zobacz załącznik 488534Zobacz załącznik 488535

Ostatnia edycja:
reklama
Lamiav widzę że twardo ćwiczysz :-D też bym musiała się wziąć za to.. ajj a tak mi się nie chcę :sorry2:

Ael ten Lacidofil pomaga jednorazowo? Chyba skoczę do apteki bo dałam małemu pół czopka glicerynowego o 7.30 i NIC :-( a napisz mi jeszcze jaką dawkę mu podać i czy jego jeden miesiąc jest ok na ten lek

Netka jak tam weselicho? Moje cycule doprowadzają mnie do szału!

Pyscek zmieniła żonę więc Fifka oświadczyła się komuś innemu :-) :-p

Kurde.. karmiłam małego z cycula i one są takie delikatne że szOk, boli :-( ileś można walczyć o to karmienie eh.. a dziewczyny można tak mieszać cyc i mm bez żadnych problemów??

Lamia ja nie wiem gdzie Ty masz te foty :///

Necia ten adres co ja mam to mam Ci wysyłać te ubranka dla znajomej? Bo jedna dziewczyna na razie się odezwała.

Natkusia, Jak pomoże jednorazowo, możesz dać wtedy jeden raz. Jeśli nie, to tak jak na ulotce piszą profilaktycznie ile podawać.
Ja Wiktorowi dawałam Lakcid jak nie miał jeszcze miesiąca a problemy z kupką były.
Co do karmienia, można mieszać tylko musisz uważać by w cycach pokarm Ci nie zanikł. Raczej na Twoim miejscu posiłkowała się mm a nie zastępowała cyca.

A teraz Asia idzie pospać, dobranoc, potem na fb wrzucę foty młodego :-)

Hej kochane!

TAK! Skoro Pyscek mnie porzuciła dla innej.... to od dzisiaj moją UKOCHANĄ żoneczką jest Natkusia! :* Dzisiaj rano powiedziała TAK!! :-D

Proszę żoneczko oficjalnie przekazuję ci pierścionek zaręczynowy!

pierscionek_zareczynowy_754.jpg

Czytam was kochane cały czas ale jakoś nie mam nastroju się udzielać... poza tym mam jazdę z młodym bo jak nie śpi to przez te ząbki jest straaaaasznie zajmujący... :szok:

Dziękuję kochane za pamięć :*

Natkusia u mnie podanie butelki to był pierwszy krok do straty mleka... więc jeżeli podajesz butelkę to mleko ściągnij to z każdym dniem będzie go coraz mniej... jak u mnie...

Od wczoraj już w ogóle nie karmimy się cycem... :-(

Ostatnia edycja:
Hej kochane!

TAK! Skoro Pyscek mnie porzuciła dla innej.... to od dzisiaj moją UKOCHANĄ żoneczką jest Natkusia! :* Dzisiaj rano powiedziała TAK!! :-D

Proszę żoneczko oficjalnie przekazuję ci pierścionek zaręczynowy!

Zobacz załącznik 488544

Ojjj.. aż się wzruszyłam żoneczko :zawstydzona/y: :* lofciam

i Ty mnie nie zostawiaj tu na forum.. wpadaj często!

Ja będę mu cyca podawać dopóki będę miała mleko ale z mm chyba nie zrezygnuję bo mały się najada i zmiana jest o 180 st niż jak się tylko cycowaliśmy więc nie będę za wszelką cenę walczyć.. Kurde trudne jest to karmienie :-( nastawiałam się na karmienie piersią i ciągle są jakieś problemy eh..

Mykam do apteki

reklama
ael napisałam ci eska już :-) bardzo się cieszę cokolwiek to jej się przyda:*

Fifka cmoknij Kornadka ode mnie i od Małgosi :-)

Natka biedna ty :* oby ci się zagoiło wsio i wróciło do normy. Wesele super choć nie zostaliśmy do rana bo mi maż na stojąco zasypiał, ale super było. Dziś jadąc do nas zajedziemy na poprawiny z Małgosią zobaczymy ile uda nam się posiedzieć :-)

kwiatuszku dzień doby jak się kochana miewasz?

a gdzie Magdalena się podziewa? na urlopie?

Do góry