• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
ja widziałam dla siebie tańsze buty jak dla niego:-D,jak mi da zrobić zdj to wrzucę:-)zapominajko jak masz swoją naturę dość ciemną to nie wyjdzie jasny blond bardziej taki miodowy czasem nawet żółtawy raz miałam takie kurczakowe odrosty masakara:no: ja już nie robię blondu farbami tylko pasmami rozjaśniam:tak:

Ostatnia edycja:
Dziewczynki trzymam kciuki za II.
Zapominajko współczuje i wiem co czujesz, wiem że Ci ciężko bo ja mam tak do dzis z tym że rzadziej wymioty a mdli codziennie. Nie wiem kiedy w koncu zjem cos ze smakiem. Lodówke otwieram z zatkanym noskiem. Najgorzej jak jestem głodna. jestem pewna że już niedługo minie ten czas kiedy mdłości i wymiot są najmocniejsze i poczujesz ulgę.Trzymaj sie.;-)
Madzialenko współczuję i witam zapalam światełko
[*]...

A ja kupiłam sobie ciązowe jeansy i cieszyłam sie jak głupia bo w końcu mi wygodnie, mała rzecz a cieszy.:-)miłego dzionka.

Hej dziewczyny witam po dluzszej przerwie
akurat was dzisiaj nadrobilam.Wekeend mielismy zalatany.W sobote szybko do pracy i potem na konzert,wrocilismy o 2 w nocy do domu.W niedziele rano do fryzjera i na chrzciny.Po chrzcinach wybralismy sie na Oktoberfest bo wczoraj byl ostatni dzien tutaj w Hannoverze i tez wrocilismy pozno.Dzisiaj o 5 do pracy mialam problem wstac.Przyszlam z pracy o 13 jak sie polozylam to prawie wstalam.Chyba zmeczenie wyszlo.
Dziewczyny mam pytanie do tych ktore sa w podobnym tygodniu co ja.Ciagnie was tak jak mnie w dole brzucha.Mialam to na poczatku bo macica sie rozciagala ale teraz?Pospalam sobie teraz i ok ale w pracy sie troche wystraszylam.Moze rzeczywiscie to zmeczenie????
I jeszcze jedno pytanie,bo prawie mi kuzynka dzwonila ze musi mi powiedziec ze okazalo sie dzisiaj ze jej 3letni syn ma szkarlatyne ze moglam sie wczoraj zarazic.Wczoraj niewiedziala o tym ale byla u lekarza dzisiaj i powiedzial ze mogl juz sie ktos innym zarazic.Moze to byc grozne dla mnie????Po tym jak mi zadzwonila zaczelo mnie gardlo bolec.
Myszko super zakup.Ja pomalu tez juz patrze co i jak.Ostatnio bylam przed chrzcinami na zakupach po sukienke dla mnie i przy okazji zakupilam super komplecik.Byly w tym spiochy,body,czapeczka i sliniaczek za 9 euro i naprawde fajna bawelna.Jak zdarze to wrzuce fotke pozniej
Zapominajka ja tez jestem blondynka.Dwa tygodnie temu bylam u fryzjera robic wlosy i wlasnie zona mojego kuzyna mi robila.Jest naprawde mistrzem w swojej dziedzinie i powiedziala ze chodzi o to zeby w ciazy i w okresie karmienia nie farbowac wlosow,chodzi o to zeby nie nakladac farby na cale wlosy bo wlasnie przedostaje sie do krwi tylko wlasnie robic pasemka.Ja mam juz od paru lat rozjasnianie wlasnie wlosy przez pasemka i wyglada super!!!

Karo zazdroszczę oktoberfestu, ja mam postanowienie, że za rok tam będę :-D
Szkarlatyna dzidziusiowi nie szkodzi, z tego co wiem. I zaczyna się chyba wysypką. U młodego w przedszkolu też jest - dzisiaj kartkę widziałam...

A na fryzjera trochę mi kasy szkoda. Bo spokojnie za pasemka 150 zł skasują. Choć oczywiście jak mnie sytuacja zmusi to pomyślę.

Magda, nadal trzymam kciuki! Dobrze masz z tym swoim Te, mój K. tak zapracowany że sniadania muszę sobie robić sama ;)

Elka - trzymam kcuiki za 2 krechy!:)

Zapominajka - i jak nowa fryzura??? Też się wybieram do fryzjera, tylko coś mi nie podrodze ;) A odrosty już mam mmeega

Dorcia - zdrówka życzę!

Myszka - ale Ci fajnie z tymi zakuami. Ja w ciąży miałam taką fazę, że pół dnia potrafiłam na necie siedzieć i oglądać

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry