Wikama
Fanka BB :)
Hej dziewuszki! Wróciłam z wizyty! Maluszek rośnie w książkowym tempie ma 9mm, znajduje się w bardzo dużym pęcherzyku ciążowym, a krwiak jest wielkości 20mm x 4 mm (wygląda to jak taki pasek podłużny przy pęcherzyku). Niestety kosmówki troche mi się odkleiło: 18 mm x ok. 10 mm, ale nie bezpośrednio przy pęcherzyku. Serduszko 117 u/min. Biorę duphaston 2x2tab, no-spa 3x1 i magneB6 3x1 i materne . Zapytałam się mojej doktorki by szczerze mi powiedziała jakie są szanse i powiedziała że duże bo mam te brązowawe krwawienia, które świadczą o tym że oczyszcza się macica. Kolejną wizytę mam za tydzień i zobaczymy w jaką to pójdzie stronę.
Marta-I mam nadzieje, że Cię nie uraziłam, bo absolutnie nie miałam nic złego na myśli opowiadając o moim ciążostanie, bo rzeczywiście Ty możesz czuć się super i pod koniec 9 m-ca. A szczerze mówiąc to sama nie wiem czy potrafiłabym odmówić, jakby na to nie patrzeć to zaszczyt zostać rodzicem chrzestnym
Suana i Izka ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&
Marta-I mam nadzieje, że Cię nie uraziłam, bo absolutnie nie miałam nic złego na myśli opowiadając o moim ciążostanie, bo rzeczywiście Ty możesz czuć się super i pod koniec 9 m-ca. A szczerze mówiąc to sama nie wiem czy potrafiłabym odmówić, jakby na to nie patrzeć to zaszczyt zostać rodzicem chrzestnym
Suana i Izka ogromne &&&&&&&&&&&&&&&&&