• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Martuś gratuluje udanych wizyt!! Jak super, że na finiszu jesteś! Będziemy Ci teraz sekundowały :). To teraz mega relaksik, dobra książka, film i spokojnie czekamy!!!!

mysiu a Ty kiszone możesz? Np. Ogórki, czy sam sok nawet super działa na jelita! A do tego antybiotyku bierzesz probiotyki???

A teraz ja w poczekalni! Zaraz jajo zniose.... Proszę o kciukasy

Zapominajka ja też nie wierzę że to już :-) nawet dzisiaj z moim wspominaliśmy ten test i cichą nadzieję.
Już się tej bomby doczekać nie mogę- wszystko gotowe na jego przybycie.
W ogóle to czuję się super, ósmy miesiąc był o wiele gorszy. U endokrynologa pomagałam wycierać podłogę bo pani doktor wylała kawę- nie mogła wyjść z podziwu że ja taka sprawna jestem :szok:

Wika kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&
U nas ogorki to nie to co w pl, wszystkie plastikiem zalatuja. Dzisiaj ugotuje sobie zalewajki zwanej przez mojego trucizna:-D a pije jogurty i kefir, to co zalecala mi stara pediatra z pl. Ostatnio antybiotyki bralam chyba z 7-8 lat temu, doktor zdziwiony byl jak sie tyle uchowalam:-D

Wizyta u mamy udana :-)
Ninka dzisiaj drugi raz dostała gruszki, wcinała jak szalona i foch był gdy za wolno łyżeczkę podawałam :-)
Najpierw zrobiła 1 małą gęstą kupkę, potem drugą średnią gęstą kupkę, a niedawno zrobiła średnio-gęstą dużą - to zapewne po gruszeczkach przetrawionych :-):-):-) jestem uradowana bo się obsrała po same pachy :-D wiec jest nadzieja!
Ani@k odezwij się bo tam widziałam coś na wykresie więc napisz co słychać! Kiedy idziesz na wizytę i czy bierzesz progesteron?
Marta-l gratuluję że udało Ci się wywalczyć i świetne wiadomości :tak:
Czy podałaś może na bocianie swój nr telefonu? Co by Cię atakować jak Cię nie będzie na forum :-)
Zapominajko sprzedaję odzież damską na Allegro, wolałabym nie dawać linka, ponieważ nie chcę łączyć mojego życia prywatnego z firmowym, tutaj Wam się zwierzam ze wszystkiego i nie chciałabym aby to było łączone z moją pracą, mam nadzieję że się nie pogniewasz.
Wikama kciukasy zaciśnięte !!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry