witaj
katherine w naszym zacnym gronie

))) naprawdę tu u nas miło! 3mam kciuki za gola!!!
Zapominajko Ty to masz z tym Iggym, chyba normalnie zero spokoju od początku ciąży, non stop choróbska:/ nie zazdroszczę

(( a Ty na L4 jesteś cały czas?
Myszko ty też z choróbskami walczysz, ehh - jak nie wór to co innego.... masakra! ile to człowiek musi czasem znieść!!!
danutaski - ja się na to Twoje zdjęcie Ninki normalnie napatrzeć nie mogę!!! cudna!!!
kochająca mamo - czy za ciążę mamy 3mać kciuki?
marta-l , widzę że korzystasz z niedozwolonego jedzonka ile się da przed karmieniem! i słusznie!!! smacznego!!! kciuki za Ciebie i Wojtusia
Wikama - oczywiście gratulacje dla Ciebie!!! jak ja uwielbiam takie wieści! szczególnie na tym wątku!!!
Ja przez
Zapominajkę ugotowałam gar kalafiorowej

właśnie wszamałam! pyyyycha!!!
teraz szperam w necie szukając tanich mebli do łazienki... nie chce mi się w nią inwestować kasy i robić na wymiar, bo kafle i tak "nie moje", w sensie zastane przy kupnie.... zmieniać nie zamierzamy bo wszystko w idealnym stanie, jedynie nie w naszym stylu... a pomieszkamy tu pewnie max 4 lata jeszcze... także szukam czegoś co pozwoli pochować wszystko i nie zrujnyje portfela... no i musi się jakoś zmieścić a to niełatwe bo pomieszczenie nie grzeszy wielkością
szefa już uświadomiłam na 200% dziś że jestem jeszcze tydzień.... jak ja się na to wolne cieszę...