• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Wikama ale super!!!! Tyle się człowiek ostresuje, a później wieeeeelka ulga! a skoro tokso nic nie wpływa na maluszka to tym vardziej się cieszę, wszystko będzie dobrze :-)

wikama baaardzo się cieszę, że wizytka udana!!! kochana, ja mam termin na 5-6.08 ;-)

coś kiepskawo się dziś czuję, chyba po wczorajszej wizycie w końcu się rozluźniłam i dotarło do mnie, że jestem w ciąży, więc organizm szaleje:-D ale nie przeszkadza mi to wcale

Wika gratuluje udanej wizyty :-)
oczywiscie odpowiedzialam, nie biore nic, jem tylko jogurt ;-) jak odpuszcza bole miesni brzucha to juz bedzie luzik, kaszel sporadycznie mam ale od razu czuje nadwyrezone miesnie wiec pije 3-4 razy ten majeranek zeby nie kaslac.

reklama
Zapominajko to wiązanie to zawsze jakiś pomysł;)

katherine trzymam kciuki za gola!!!

Mysiu przepraszam ale przegapiłam Twojego posta! Czasami mam wrażenie, że niektórych nie widzę. Ja korzystam z bb na telefonie i może nie wszystko widzę :/, sama nie wiem! Ale wracając do tematu to kochana łykaj coś. Ja dostałam nakaz aplikowania orobiotyków dwustronnie ;), doustnie i dowcipnie ;). Na dole ph mam super więc mogę już aplikować co 2 dzień, ale doustnie to tak długo mam brać jak będę przyjmować antybiotyk, tym bardziej, że wymiotuje po tych lekach momentami jak kot.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry