Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Marta-l polecam ostatnie wypady do miasta, sama tak robiłam, bo to nigdy nie wiadomo kiedy znów będzie można wyjść. Na podstawie własnych doświadczeńpowiem tylko, że lepiej mieć ze sobą podpaskę albo coś, bo ja na jednych zakupach myślałam że mi wody płodowe zaczęły odchodzić
wsiadłam w autobus i jechałam do domu i balam się żeby ludzie za mną nie stali bo się bałam że mam jakąś plamę na tyłku albo coś
no a w domu znalazłam tylko dużą ilość śluzu na majtkach. Pewnie gdyby to były wody płodowe to podpaska i tak by nic nie dała
![]()
Dziewczyny czy ja mogę wziąść np. węgiel lub stoperan???
strasznie boli mnie w dole brzucha i w krzyżu. Co jakiś czas łapie skurcz ale taki delikatny. Zaczęłam patrzeć na zegarek i dostrzegam regularność co 15 minut. Tylko wszyscy mówili, że będę pewna że to są ,,te skurcze'' a dla mnie one wcale nie są jakieś silne, jak przy okresie. Wzięłam no-spę 80mg ale nie pomogła. Póki co sobie leżę i obserwuję, ale jak tak dalej pójdzie to chyba pojedziemy zobaczyć...najwyżej wrócimy do domku.
Na zgagę migdały też pomagają. Podobno. Mnie w ciaży nic nie dawało rady
Marta a ty już masz zielone światło?
Jesli tak to spokojnie poleź, weź kąpiel. Ja pierwszych skurczy porodowych nie czułam właściwie. Zaczęło mnie boleć dopiero przy rozwarciu 5 cm.
Jesli Nospa i kąpiel nie pomogą to możesz jechac do szpitala na KTG