Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
tez was czytam ale chyba rzeczywiscie watek sie zrobil typowo ciazowy
ale to dobrze, przynajmniej mi to daje nadzieje
ja kiepsko przezylam ostatnia @, bo przyszla mniej wiecej w czasie w ktorym mialam rodzic, i troche sie podlamalam. do tego wyszlo, ze mam nadczynnosc tarczycy, a w tym durnym kraju na wizyte u endokrynologa mam czekac do maja
wiec lece do Polski w lutym na konsultacje
pozdrawiam wszystkie dziewczyny, szczegolnie staraczki
zobaczymy kto zapoczatkuje serie, moja nastepna @ ma przyjsc ok 8 lutego, wiec jeszcze troche czasu 

rownowaga w przyrodzie musi byc
ja postanowilam przestac mierzyc tempke po owu, bo to tylko powoduje, ze sie nakrecam i codziennie czekam na nowy pomiar
a tak naprawde to i tak tylko test da mi pewnosc czy jestem w ciazy czy nie
tak wiec czekam na owu, jezeli bedzie, a potem olewam sprawe, przynajmniej taki mam plan
popadne w hibernacje na dwa tygodnie 

chce mierzyc tempke do owu, zeby stwierdzic czy ja mam, bo niestety z tym jest u mnie problem. podobno to przez nadczynnosc tarczycy, ale to sie okaze po konsultacji u endo. ja jak zaszlam to akurat tez spisalam miesiac na straty, mialam nieregularne @ i nawet sie nie obserwowalam, postanowilam od przyszlego miesiaca zabrac sie "na powaznie" za starania i nawet kupilam testy owulacyjne na zapas, a tu prosze niespodzianka
przez przypadek odkrylam, ze jestem w ciazy, a to byl juz 5/6 tydzien