myszka2829
Fanka BB :)
Ewcik zartujesz?? czemu masz wracac do pracy?? no chyba, ze chcesz;-) to co innego
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja też mam wyrzuty sumienia, że jestem na l4,wczoraj szefowa dzwoniła, żeby zapytać, kiedy wracam... wyczułam, ze nie jest za bardzo zadowolona, że nie ma mnie w pracy.. wiec muszę wrócić.. nie wiem, na jak długo, no ale muszę..
jestem bardzo ciekawa tego auta... 
. Potem w nagrodę poszłam do centrum handlowego na polowanie bo w weekend czeka nas właśnie czterdziesta i muszę się w coś ubrać;-) i już w pierwszym sklepie znalazłam taką oto kiece którą czym prędzej zakupiłam: Women's print dress - Deep blue print - Women - Dresses - Promod jest cudownie wygodna i będzie sie nadawać również po porodzie... teraz tylko obmyśleć stylizacje do tego 

no zobaczymy, popracuje i zobaczymy, jak się będę czuć.. ale ginka od przyszłego tyg na urlopie, wraca dopiero w połowie lutego

izka kurcze, moja ginka powiedziała, że wg niej nie ma przeciwwskazań i to ode mnie zależy.. a ja czuję presję od szefowych, bo wiem, że gdy mnie nie ma, mają mnóstwo dodatkowej roboty.. i ja głupia mam przez to wyrzuty sumieniano zobaczymy, popracuje i zobaczymy, jak się będę czuć.. ale ginka od przyszłego tyg na urlopie, wraca dopiero w połowie lutego
![]()
lepiej dmuchać na zimne