• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dzięki.
Ja go zawsze pod włos. Ale wiecie. Na zewnątrz kamienna twarz, a wewnątrz psychopata i wrzaskun :dry:

No nic to. Kiedyś dorośnie i będzie miał własne dzieci to wtedy popamięta :-D

A ta nauka punktualności to niezły sposób. W Pl kolejki do specjalistów byłyby pewnie o 1/5 mniejsze gdyby ludzie przychodzili na wizyty lub je odwoływali.

reklama
Zapominajko, ale to tylko tyczy sie zwyklych ludzi...lekarze i urzededasy juz pod to niepodlegaja i tak na odpowiedz w sprawie diety czekamy juz pol roku;-) a ostatnio sie okazalo, ze nie maja wniosku mojego...wyciagnelam z segregatora wniosek, opisy lekarzy z ich stemplem kiedy przyjmowali...no i co? I musze na nowo latac z papierami:-D
Dobre tylko tyle, ze nadplaca od daty pierwszego wniosku...tu na wszystko najlepiej brac kopie i stemple;-)

ja już wstałam, kawka wypita:)

Tata S. dziś dostał pierwszego kopniaka - ale mu się pychol cieszy!!! :D

biorę się za śniadanko dla siebie, bo S. do pracy już spakowałam. Potem prysznic, projekt dokończyć i wysłać i na 14:30 po zwolnienie jechać trzeba....
A na obiad wymyśliłam sobie pierogi - z jagodami lub truskawkami:D zobaczymy jakie owoce dostanę w sklepie, mniam! już ślinka cieknie!!!

Mysza - kciuki za wizyte!

Hej dziewczynki, wrzucam jeszcze raz bo mi się wczoraj coś zawiesiło przy dodawaniu posta. Była u mnie położna i jupilaaa nie mam już szwów. Od razu lepiej :-D Wojtusiowy pępek się ładnie goi, do weekendu pewnie odpadnie. Synuś jak malowany, do niczego się nie przyczepiła. Pewnie w następnym tygodniu odwiedzi nas pediatra bo mały ma trochę zaleceń kontrolnych-m.in. kontrolę morfologii, endokrynologiczną i dostaniemy skierowania na to wszystko. Mama za tydzień też musi iść zrobić morfologię bo wychodziła ze szpitala z hgb 9,6.

2013-01-22 02.jpg2013-01-22 05.jpg2013-01-22 15.jpg2013-01-22 20.jpg2013-01-22 28.jpg2013-01-22 37.jpg2013-01-22 44.jpg2013-01-22 50.jpg

Dziękuję- zdjęcia nie są może tak ładne jak zdjęcia Danutaski ale uczymy się :-) u nas raczej nigdy nikt się tym nie interesował. Jak Wojtuś troszkę podrośnie to mama mu zrobi sesję.

Jeszcze z pozytywnych wieści to Wojtuś został wczoraj zarejestrowany w USC- jest już obywatelem tego kraju. Dostał imię Wojciech bo stwierdziliśmy, że jak damy Wojtek to mały będzie miał więcej kłopotów w urzędach itp. Już w szpitalu wszędzie mu Wojciech wpisali jak powiedzieliśmy że Wojtuś. Więc żeby nie komplikować synkowi życia nadaliśmy tradycyjną formę imienia. Mam koleżankę Olę a nie Aleksandrę i biedna ciągle musi się gdzieś tłumaczyć i coś prostować.
Druga dobra wiadomość to taka, że mama tydzień po porodzie jest na wadze na zero :-) wróciłam ze szpitala z 3kg na plus. A ciążę zakończyłam 10kg do przodu. Podejrzewam że dużo wody zatrzymałam stąd te obrzęki i ciśnienie.

Zapominajko, ale to tylko tyczy sie zwyklych ludzi...lekarze i urzededasy juz pod to niepodlegaja i tak na odpowiedz w sprawie diety czekamy juz pol roku;-) a ostatnio sie okazalo, ze nie maja wniosku mojego...wyciagnelam z segregatora wniosek, opisy lekarzy z ich stemplem kiedy przyjmowali...no i co? I musze na nowo latac z papierami:-D
Dobre tylko tyle, ze nadplaca od daty pierwszego wniosku...tu na wszystko najlepiej brac kopie i stemple;-)

Urzędnicy to jakis osobny gatunek.

Marta cudny jest!!!!!
Nic tylko całować :tak:

Jejku Marta jaki slodki!!! Taka malutka kruszynka, ja sie wlasnie boje ze takiemu malenstwu niechcacy kzywde zrobie :zawstydzona/y:

Nanu apartament swietny :D

Myszko nie zazdroszcze podrozy do dentysty :no:

Zapominajka chyba trzeba czekac az maly wyrosnie z tego okresu buntu ;-)

Widzialam tez ze na wizytach wszystko ok (juz nie pamietam u kogo przepraszam...:zawstydzona/y:) wiec gratuluje i oby tak dalej!!!!

Ja wlasnie wrocilam od gin szyjka ma 32mm!!!!!!!!!!!!!!!! :D wiec jest super jednak dalej mam lezec i brac lutke juz do 34t :baffled:. Mam kolejna wizyte za 3 tygodnie (tak tak u tej samej gin...) i jesli szyjka bedzie miala mniej niz 30mm to zaklada mi krazek tak na wszelki wypadek, napewno to nie zaszkodzi. :)

reklama
Marta Wojtus ciacho jak sie patrzy :-) slodkosci :tak::-):-):-):-)

Zapominajko, zebys wiedziala urzedasy tu sa jak swiete krowy jak u nas za czasow PRLu ;-)

No wiec tak usg na nastepnej wizycie czyli za 4 tygodnie, mlody juz sie bujnal i ulozyl glowka w dol :-) szyjka dluga wciaz mamy nasz 50mm labirynt :-) wiec spokojna jestem, zamknieta i twarda. Wg ich wagi mam 4,3kg wiecej od ostatniej wizyty(szczerze nie wiem co oni maja za wage), bo moja pokazywala dzis rano +7 od poczatku a ichnia +11:szok:.
Ktg bez zmian i skurczy, malego mi obudzili nim i sie wsciekal. Infekcji brak, odretwienia moga sie pojawiac jak maly cosik ucisnie;-)... no i to tyle z wizyty dzisiejszej.
Na podstawie wynikow szpitalnych nie bede miala glukozy robionej, bo raczej jest nizsza niz za wysoka... wiec moge sobie nadal ze slodkim poczynac :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry