Marta-l Wojtuś prześliczny!! I jaki wygimnastykowany, ruchliwy !! Normalnie mogłabym tak patrzeć i patrzeć, cudo !!
Gratuluję że udało już się zarejestrować młodego, fajnie że macie już to z głowy, no a waga - tylko pozazdrościć -i GRATULOWAĆ BRAWO BRAWO !! Ja jak wyszłam ze szpitala miałam 5 na plusie i jak dobrze pamiętam na zero byłam 2-3 miesiące po porodzie. Łącznie przytyłam 12. Świetnie Ci poszło !!
Myszko super wiadomości, życzę żeby młody pozostał już pozycji głową w dół bo miejsca będzie coraz mniej

Szyjka długa, ale ja nie wiem jaka powinna być na tym etapie ciąży, bo ja się zaczęłam dowiadywać o tym dopiero pod koniec ciąży.
Ona-to-ma piękny brzuszek !!
Ewelka ojoj to nieźle Ci się przybrało, na co miałaś taki apetyt? Ale już większość za Tobą &&&&
Karo01 Twój brzuszek także śliczniusi !!!
Co do szyjki, może to być prawdą, mi nikt tego nie powiedział, a poród mój nie postępował właśnie przez szyjkę, bo jak trafiłam do szpitala to miała długość 1,5cm i nie chciała się ruszyć! A jak się ruszyła to się już wszystko ruszyło. Ja brałam do samego końca dużo magnezu bo nie miałam czucia w dłoni.