• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
hejo :-)

leżę na kanapie, szydełkuję, oglądam tv.. i wpadam poczytać, co u Was

To ktora nastepna testuje teraz zebym wiedziala mniej wiecej kiedy urodze.jeszcze dzisiaj prted goszina napisal kolega z pracy do M ze jego corka zacuyna rodzicjeszcze sie sniali w piatek w pracy ze bedzieny razen lezec a tu nici.dobilo mnie to bo ona tez pierworodka i tez dziewczyna i misla termin na 18.4…kolezanka z pracy termin 02.4 i tez dzisiaj sie cos zactelo u niej

karo a jak to u Was jest? ile dni po terminie każą się zgłosić do szpitala???

Za oknem słońce, balkon lśniący! Dziś zaczynam podlewanie bluszcza ;)I prasowania ciąg dalszy.

u nas też słoneczko, a ja z domu nie mogę wyjść buuuuu ... czuję się jak więzień..
kochana, miałam pytać-w jaki sposób robiłaś wykończenie kocyka??? chodzi mi o to "obramowanie"

zaraz Was doczytam, ale narazie chciałam zameldować, że lekarz puścił mnie do domku i mam nakaz leżenia ehhh jutro mąż podjedzie po wypis to zobacze co tam napisali :) w niedziele mam chrzciny i mam zamiar na nie iść posiedzieć choć chwilkę, no ale okaże się jak będzie się brzuch zachowywał cały tydzień :)

wszędzie dobrze, w domu najlepiej ;-) odpoczywaj sobie teraz, ja myślę, że jak na chrzciny pójdziesz, to nawet dobrze Ci zrobi ;-)

Cześć kochane.. mam stracha troszkę, aż rozstroju żołądka dostałam:zawstydzona/y:.
Mam nadzieję,że z czasem te wizyty będą coraz mniej stresujące...

będzie dobrze, myślami jestem z Tobą!!!

magda &&&&&&&&&&&& za betkę

dziewczyny, miałam się Was pytać-bo mam takie głupie, nieprzyjemne uczucie w brzuchu, od jakiegoś czasu... jak głębiej nabiorę powietrza albo chcę kichnąć, mam wrażenie, ze w okolicy pępka pęka mi jakiś mięsień od środka-dosłownie tak to czuję... co to może być????

reklama
I bez problemu lokalizujesz malucha? Zastanawiałam się, od którego tc można usłyszeć serduszko dzięki tej maszynce. Boję się trochę,że jakbym go kupiła, to świrowałabym,jakbym nie mogła go znaleźć :) Oczywiście nie myślę teraz o zakupie,ale w przyszłości.

Iza a ja uwazam, ze powinnas zostac w domku gdyby napinanie nie ustapilo. Nie podjelabym ryzyka na Twoim miejscu. No ale zobaczysz jak sie bedzie brzus zachowywal.

Magda najczesciej od 12tc ale to roznie bywa;-)

Magda dla mnie lepiej byli isc na ip czy ginka, gdybym nieudolnie korzystala to bym na zawal zeszla...a tak mialam full service z pomiarami, przeplywami i widokiem malego;-)
A co one tam sobie o mnie myslaly...kogo to obchodzi;-) od tego sa i za darmo tego nie robia.

Ewcik u mnie termin na 18.04 i tego dnia mam sie stawic w szpitalu.

Zapo betę robiłam, czekam do 19 na wynik. Musi być min 600, bo robiłam pierwszą 72h temu. Umówiłam się na wizytę w czwartek w Lux Medzie,bo mam pakiet z pracy, ale jutro z wynikami mam dzwonić do mojego lekarza z Novum i on ustali termin. W Lux Medzie będę miała badania za free, ale chcę chodzić prywatnie do mojego lekarza,bo zna się na rzeczy.

Trzymam &&&&& Daj nam znać.
Gdzieś czytałam, że na usg widać cosik przy betce ok 1000

mnie sie pomysl podoba, ale ja testuje dopiero na poczatku maja, ma ktoras z Was taki termin? :))
Na maj to Nanu :tak:

Myszko masz rację i nie ma co się przejmować tym,co myślą ludzie z ip :)

Zapo dam znać, też słyszałam,że powyżej 1000 będzie coś widac,więc jeśli będzie dzisiaj dobry wzrost, to w czwartek zobaczę może kropkę :)

reklama
Dziewczynki ja dalej w domku.Rano o 8 pojechalam od gin,skurczy oczywiscie brak,w srode bede dokladnie znowu badana,w razie czego dostalam recepte na masc i czopki na ten swiad,ale wlasnie dzisiaj juz nieswedzi mnie juz w pochwie tylko bardziej wargi sromowe,moze poprostu sa obtarte bo wczoraj az sine byly.No nic narazie bede smarowac a czopek wezme jesli bedzie bardzo znowu swedzialo.Chodze narazie bez niczego zeby dolne gabarety odpoczely i dostaly powietrza.Po gin pojechalam do kolezanki na herbatke i przy okazji zawiesc jej rzeczy ciazowe ktore dostalam od naszej wspolnej kolezanki,takze wedruja z rak do rak i fajnie tak.Rozgadalysmy sie a niechcialam u niej do was pisac,takze prawie wrocilam.Zaraz obiadek od wczoraj podgrzeje i dalej czekamy
Ewcik no wlasnie u mnie tak dziwnie bo z tymi terminami u mnie troche takie pomieszane troche,bo przez ten moj okres nic niewiadomo,bo pierwszy mialam na 28.03 ale niby tez i na 10.4 lekarz wyliczyl wiec w sumie niewiadomo kiedy ostateczny ten termin,pogadam w srode z nim co robimy.Jak bylam w sobote na IP to powiedzieli mi ze maja nadzieje ze za pare dni sie zobaczymy,ale dokladnej daty niepowiedzieli,ale mysle ze gin mi cos w srode wiecej powie.
Magda czekamy na wiadomosci jaka betka wysoka.
Martoocha kciuki za wizyte&&&&&&&&&&&

Dziewczyny dajcie Marceli testowac w czwartek i mnie urodzic a potem wy ok?:tak:Bo zejde na nerwice

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry