• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
To ktora nastepna testuje teraz zebym wiedziala mniej wiecej kiedy urodze.jeszcze dzisiaj prted goszina napisal kolega z pracy do M ze jego corka zacuyna rodzicjeszcze sie sniali w piatek w pracy ze bedzieny razen lezec a tu nici.dobilo mnie to bo ona tez pierworodka i tez dziewczyna i misla termin na 18.4…kolezanka z pracy termin 02.4 i tez dzisiaj sie cos zactelo u niej

Karo no ja tez termin mam na 18-tego...
Kurcze znow mam hemoroida...
Pertraktuje z malym, ale on uparcie szuka wyjscia nie tam gdzie trzeba...ach te chlopy;-)
Wszystko trzeba im palcem pokazac...

Halo halo Dzień dobry mówię!
Jak nocka wam minęła? U wszystkich spokojnie? :)

Ja juz lepiej al w nocy się budziłam non stop bo jakiś ból w okolicy lewej łopatki mi wlazl. Na szczęście już przeszło.
Za oknem słońce, balkon lśniący! Dziś zaczynam podlewanie bluszcza ;)I prasowania ciąg dalszy.

Cześć Dziewczyny,

Pozwólcie, że i ja dołączę do Was
Moja historia jest troszkę inna niż Wasza
Staraliśmy się o dziecko 2 lata 2 mies. 19.01.2013 miałam drugą inseminację. Po niej dostałam normalny okres więc myślałam że nie wyszła. Jednak od 11 dc dostałam drobnych plamień. Mój lekarz zlekceważył, twierdząc że to plamienia owulacyjne, a poza tym miałam sporą torbiel. Dostałam luteinę. Przyszedł kolejny okres ale dziwny - bez boleści i tylko 3 dni słabego plamienia. W pseudo 4 dc poszłam do innego gina zbadać torbiel, ale od niecałego tyg przed wizytą zaczęłam odczuwać drobne dolegliwości ciążowe, ale stwierdziłam że to niemożliwe, a poza tym i tak zaraz idę do lekarza więc nie robiłam bety hcg. U lekarza okazało się, że torbiel jeszcze urosła + lekarz po usg powiedział że aby wykluczyć ciążę pozamaciczną mam zrobić betę. Beta wyniosła prawie 25 tys. Na ponownym usg lekarz znalazł wysoko w jajowodzie ciążę (11 mm), w moim przypadku - na szczęście bez serduszka. Od razu trafiłam do szpitala... 11 marzec zabieg - niestety jajowodu nie udało się uratować.

Nie potrafię tego nikomu powiedzieć bo zaraz bym ryczała. Potrafię tylko napisać. Na szczęście jest to forum :) Jednak w piątek mamy się spotkać z koleżankami - 3 mamuśki, jedna singielka i ja. Boje się tego spotkania bo nie potrafię słuchać opowieści o dzieciach...

2 dni po zabiegu dostałam obfity okres. Następny chyba będę miała na dniach więc jeszcze nie byłam na kontroli u lekarza... ale jeśli @ nie przyjdzie na dniach...? mam nadzieję, że jednak tak bo chyba powinnam skontrolować co i jak
Miłego dnia Wam życzę :)

Ostatnia edycja:
Dzien dobry:-)

My na raty spimy i na raty wstajemy...pierwsza pobudke przez...zgage zaliczylismy o 3...
Potem kolejna o 6:30... No i teraz o 10 juz bez zgagi.

Karo sie dzis nieodzywala, to moze cos sie zaczelo w nocy??

A z testujących która najszybciej teraz? Równowaga musi być w końcu. Ja bym teraz poprosiła, na każdą jedną która urodzi, jedną zaciążoną!

Ja chętnie zrealizowałabym taki plan :) Testowanie u mnie w czwartek - mogę którejś z Was zarezrwowac ten termin na poród, pod warunkiem, że u mnie będzie pozytyw ;-)

dziewczyny trzymam &&&&&&&&&& za Wasze szybkie i szczęśliwe rozwiązania :tak:
Magda - gratulacje!!!!!!!!!! :-)

MartOocha &&&&&&&&&&&&&&&&&& za wizytę!

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry