• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Karo ja czulam cos, bo nawet nie skurcze, powiedzialabYm ze dyskomfort bardziej no a potem to sie pojawialo cyklicznie no i tyle. Rano wszystko pozamykane, szyjki nadal bylo...termin mi zrobil za tydz, ale mowi ze spotkamy sie juz po jego urlopie;-)

Myszka słońce, ściskam Cię gorąco i gratuluję!!!!! :tak::tak:
Paul jest przecudowny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech teraz rośnie zdrowo :tak::tak:

kwiaty dla Myszki.jpgi buziaki dla Was :****

Załączniki

• kwiaty dla Myszki.jpg
    kwiaty dla Myszki.jpg
    4,3 KB · Wyświetleń: 71
Aniu kochanie dziekujemy:***** maly cala noc przespal, a ja za to gapilam sie na niego i teraz to bym pospala:-D

Martoos dzis moge powiedziec ze hemoroidy i pupa bola mocniej jak pocerowana cipolinda;-)

Karo trzymam kciuki za oby szybkie rozwiazanie no i szybki lekki porod:-)&&&&&&&&&

Ach tak, pamietam to uczucie...zamiast spac to czlowiek sie gapi w to w dziecie jak sroka w gnat. Jak sobie tak cofne wstecz to moge powiedziec, ze przez pierwsze 2 tyg nie spalam. Bo najpierw bylam pod wrazeniem, zreszta w szpitalu trudno spac, a potem w domu zamiast isc spac z mloda to ja sie gapilam czy oddycha:-D

Myszko trzeba przyznac, ze poszlo ci nadzwyczaj szybko! Paul jest cudny! Niech je na zdrowie!

Karo trzymam kciuki &&&&&&& Mam nadzieje, ze ty juz na porodowce;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry