• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Cześć kochana GAGCIU!!!
Myszka zawsze fajne podsumowania robiła.. ja w tym kiepska jestem.. no ale powiem to co pamietam..
- Myszka urodziła śliczne dziecię! Czuję się dobrze i mały ma apetyt:) Dziś mieli wyjść do domciu.
- Karo ma już jakieś skurcze..ale pojawiają się i mijają
-Zapo już niedługo do szpitala na cc będzie jechać (w przyszłym tyg)
-Mamy nowe forumowiczki!
-u Ewcik już lepiej z brzusiem, ale możliwe że ma jakąś przepuklinę..- nic grożnego
-Wikama pisała że remont gniazdka już prawie skończony
-Ja miałam USG genetyczne- wszystko ok.
-y.... co jeszcze? przepraszam,ale wszystkiego nie pamiętam....

A jak Ty się czujesz?

Ostatnia edycja:
reklama
WOW!!!

Myszko- super, witam Twoją córcię, gratuluję!
Zapo, Karo trzymam kciuki żeby gładko poszło!
Magda gratuluję dwóch kresek- pewnie są najpiękniejsze na świecie!?
Ewcik - ach ten brzuch!
Martoocha- cieszę się z Twojego dobrego wyniku i dziękuję Ci za wsparcie na privie- było mi potrzebne!
Witam Nowe Forumowiczki.
Ja?... Wporzo. Po raz kolejny (czwarty) przekonuję się, że psychę to ja mam jak Rambo. Po chwili rozpaczy i wycia włącza mi się zadaniowość- jak u faceta, choć nie podejrzewam się o za wysoki poziom testosteronu.:-) Generalnie od poniedziałku zaczynam wędrówkę po różnych specjalistach (uznałam, że w moim przypadku sam ginekolog już nie poradzi) i laboratoriach. W poniedziałek hematolog, we wtorek zlecone przez niego badania i badania, które zlecił mi mój gin. W piątek genetyk, razem z mężem, który musze przyznać, że stanął na wysokości zadania i utwierdza mnie w przekonaniu, że mimo wszystko będziemy mieli to drugie dziecko i że jak będzie trzeba to da sobie zbadać wszystko!?!;-)
Krótko o tym co u mnie się działo: 26.03- feralne USG i jednocześnie urodziny mojego ośmiolatka; zabieg zaplanowany na Poniedziałek Wielkanocny (tak chciałam), ale w Niedzielę Wielkanocną- skurcze itd- zabieg w niedzielę. Teraz końńczy mi się krwawienie, wertuję internet w poszukiwaniu odpowiedzi na zajetrudne pytanie i jestem już domorosłym ekspertem w dziedzinie hematologii, immunologii, genetyki i paru innych.

Cześć Piękne!!!

Gaga fajnie że wróciłaś! :)

Myszko co tam u Ciebie? Jak sobie radzicie z Paulem?

Zapo wiedziałam, że czekasz czy Matylda sie odwróci, ale nie sądziłam, że już idziesz na cc :szok:! Więc trzymam mocno kciuki! Jak sie czujesz przed takim planowanym zabiegiem? Domek przygotowany?

Karo kciuki &&&&&&&&&&!!!!

Martoocha to co z tymi ciążowymi zakupami??? :)

Izuś jak sobie radziłaś pod nieobecność mężowego? Wrócił już? Jak Twój brzunio?

Nanu a jak Ty sie czujesz? Też ostatnio miałaś jakieś rewelacje! Jest już lepiej?

Ewcik a co u Ciebie? Pytałaś sie o płeć i pewność co do niej! Ja myśle, że lekarz jakby nie był pewien to by nie powiedział! A my wszystkie tutaj chodzimy do sprawdzonych lekarzy! Tak sobie myśle, że przy kolejnym usg dopytaj sie jeszcze raz a na razie kupuj rzeczy białe, żółte, czerwone, zielone ;)! Ja tak robiłam do 20 tc! a teraz poszłam w róż!!!! :)

kochane dziewczynki bardzo przepraszam jak którąś pominelam, ale przez ten remont nie byłam w stanie ogarnąć wszystkiego! Oczywiście trzymam kciuki za testujace!!!!
Milego dnia!!!!

Dzień dobry;
piękne słoneczko mam za oknem, aż mi się wierzyć nie chce. Straciłam nadzieję, że je w tym stuleciu zobaczę :-)

Karo trzymam &&&&&&&

Gaga witaj.

Wikama ile jeszcze ten remont potrwa?
A ja nerwowa jestem, mam jazdy w głowie najróżniejsze. Dom niby przygotowany, w praniu wyjdzie co i jak.

reklama
Zapominajko sama wiesz jak to remont! Wymieniamy drzwi wewnętrzne i okazało sie ze gościu nam złe wykończył! Zostawił otwory w podłodze a przecież ościeżnica nie może wisieć w powietrzu :/! I dzisiaj ma przyjść poprawić! A no i ościeżnica ma 4,5 cm ( tyle zachodzi na ścianę) a on nie obrobił w niektórych miejscach nawet po 10 cm! I wiesz jeden przychodzi podłubie, nasyfi a ja ze ścierają latam! Myśle, że remont skączy sie jak drzwi zamontują i będzie to wszystko nareszcie miało ręce i nogi :)! To jeszcze góra dwa tygodnie! Oczywiście wkurza mnie to ciagle niedokonczanie, ale z drugiej strony czas leci mi bardzo szybko i nie mam czasu na myślenie o glupotach :)! A Tobie proponuje dzisiaj i jutro zrobic rodzinne wypady np. do restauracji, na spacer... Spedź te ostatnie chwile przed narodzinami Matyldy z iggy'm i mężusiem może na jakimś placu zabaw ;), pośmiejecie sie i zrelaksujecie a i pogoda dzisiaj chyba w miarę!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry