• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Wikama nooooo Lilianka pięknie rośnie :-) 1380 to naprawdę ładna waga jak na ten tydzień :)
w sumie ciekawe ile mój mały waży :-p

ojj chyba nie tylko u Nanu i Ewcik goście.. właśnie zostałam poinformowana, że jutro wpadaja do nas teście i siostra mojego małża z mężem i dzieciakami.. ojjj to jutro nie poleże :-p

Ostatnia edycja:
reklama
Marcela masz racje calkiem zapomnialam wam pokazac moja ksiezniczke,ale czekam na zdjecia z sesji ktora robilismy w szpitalu i wtedy napewno wrzuce
Wikama gratuluje wizyty i Lilianka super rosnie!!!

Ostatnia edycja:
Karo no właśnie chwal sie księżniczką :)!!!

Marcela przyrost dobry :)! Wcale nie mały!! Wszystko będzie dobrze!!!

Ewcik, Nanu, Iza to miłych spotkań życzę! A do jedzenia polecam: Pizzę!!! Takie urozmaicenie bo na rodzinnych spotkaniach to zawsze jakies wykwintne Dania :)! A pizza, wszyscy goście bedą zadowoleni a najbardziej Ci najmłodsi i gospodyni :)!

Suana kiedy robisz bete, kiedy będziesz mieć wynik? Oczywiście kciukasy zaciskamy z całych sił!

A ja padłam po wizycie! Lilianka schowała buziola i zasłaniała sie rączkami! Za to pani doktór zrobiła mi zdjęcie 3d jej cipciuchy:-D! Śmiałam sie ze już ma różowa wykładzinę w pokoju i jak okaże sie chłopcem to nieźle sie na nas wkurzy :)! No i mam dowód, że Jest to dziewuszka na 100%! Wyniki mam książkowe, toxo igm ujemne, macica cieniutka przy szyjce ale to niezagraża teraz niczym, tylko przy naturalnym porodzie mogę mieć kłopot, więc raczej cc będzie, szyjka 5 cm :szok:, więc mogę sie podzielić ;)! Malutka zdrowa jak rybka, serdunio równo bije, pępowina obok, malutka nie ma jej wokół szyjki! Nic tylko świętować!!!!

Dziewczyny czy macie numer do myszki i Zapominajki? Bo sie martwię czy wszystko dobrze? Ciekawe czy są już w domku!!!

wikama Zapo pisała na maju że powinna wyjść w pt albo sb, a Myszka nie wiem kurcze - też myślałam że się odezwie wczoraj... wysłałąm prze chwilą sms do niej, jak się odezwie - dam znać...

Ostatnia edycja:
Wikama- ale super wizyta:) Teraz jeszcze tylko postaraj się wciąż wypoczywać tak do min. 35 tc. Potem pozwalam zacząć hulać:-p.

Magda- gratuluję pawika! ja swój pierwszy też zapisałam (wcale nie był poranny).
Myszka- pewnie zalatana za małym i śpiąca.. minęły już te 'książkowe 2 dobry' kiedy maluch odsypia poród.. teraz pewnie zacznie pokazywać różki:-p:-D.

Chciałam zaznaczyć,że znów wróciły mi pryszcze.. a myślałam że to tylko w I trymestrze.. na brodzie mam jeden taki wielki pod skórą..spuchnięty, wielki i czerwony! Totalnie nie do wyciśniecia..A jutro impreza....hmm...:sorry:.
Pójdę do fryzjera..to może włosy odwrócą uwagę od twarzy..

Ostatnia edycja:
Czesc dziewczynki:-)

Sorry ze sie wczoraj nieodezwalam ale w domu padlam jak kawka po szpitalnym czuwaniu. M stanal na wysokosci zadania i moglam pospac 8h ciagle:-)

U nas juz dobrze czyscimy sobie pepunia 2x dziennie wg zalecen plus awaryjnie gdy sie osiusiamy;-)
Maly juz mnie osral, orzygal i dzis rano osiusial:-D wiec jestem mama pelna geba:-D

Nanu nie doszedl sms:-(

Dzis z rana bylismy pozalatwiac formalnosci.

Martoos maly wcale nie daje popalic, je spi zmienilo mu sie tylko to, ze kupcia idzie teraz przed jedzeniem, a nie jak wczesniej po;-)
Uwiazalismy czerwonych kokardow, bo co chwile ktos podziwia;-)

Wikama super, ze malutka tak ladnie rosnie bardzo sie ciesze :-)

Magdus graty z okazji pawika:-)

Suana &&&&&&&&&&&&&&&&&& za betke:-)

Kitus kochanie dziekujemy za prezent, M sie rozczulil jak baba na melodramacie;-) cudenko:*

No i strasznie mu ciezko bylo przez te dwa wieczory samemu w domu, jak wychodzilismy to byl taki szczesliwy, ze az mi sie rozplakal.

Polozna pogonilam w piz... tam gdzie psy doopami szczekaja...powiedzialam francy, ze juz jedno dziecko przez brak kompetencji i glupote ludzka stracilismy, a teraz dzieki naszej czujnosci i szybkiej reakcji pediatry uchronilismy sie przed zakazeniem przez jej bezmyslnosc i watpliwe kwalifikacje.
Chcialybyscie widziec jej mine:-D mowi do mnie, ze ona juz pepka nie bedzie dotykac...na co ja...pani to juz nie dotknie naszego dziecka wiecej.

Tak tak gdy chodzi o dzieci to jestem bezwzgledna

Myszko bardzo sie cieszę, że jesteście w domku! A co do położnej to dobrze jej powiedziałaś! Takie baby to myślą, że są bezkarne i że wolno im wszystko!

Jeszcze tylko niech Zapo sie odezwie i będę szczęśliwa!

Nanu dzisiaj mnie dopadła niemoc! Ledwo żyje, ledwo oddycham, jest mi niedobrze, brzuch mi twardnieje, i ogólnie samopoczucie tragiczne! Może to pogoda....

reklama
Karo to szybko mala kapaliscie, nasz 4 dni starszy a z wanienka mamy czekac do calkowitego wygojenia pepuszka. Poki co jedziemy na obcieraniu myjka i z dala od pepuszka. W zwiazku z czym maly wyglada troszke jak waz:-D ladnie oblazi ze skorki (tej co w brzuniu mial)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry