• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam
Ja wczoraj wyladowalam na ip. Cos malo aktywna jest ta moja cora... Wrocilam wsciekla bo niczego sie nie dowiedzialam. Zrobili mi ktg (pierwszy raz w zyciu) nie powiedzieli ze mam naciskac to cos jak czuje ruchy. do tego nikt mi nie powiedzial co jest na zapisie :wściekła/y: ta jedna linia to domyslam sie ze serduszko i tu chyba wszystko ok bo bylo od 120-150 a ta druga?? Mam tam jakies fmp34%(34%) a nastepnie fmp44%(39%) i co to jest??
Zamiast mi wytlumaczyc co sie dzieje to te lamentowaly bo jakis lekarz zamowil jedzenie a kiedowca nie mogl sie do niego dodzwonic a przeciez najwazniejsze jest to ze lekarz musi dostac zarcie!:angry: Pozniej badala mi podwozie bardzo bolesnie :/ i tez nie wiem co tam sie dzieje ehh... mialam w tym szpitalu rodzic, ale chyba jednak zmienie zdanie. Mowilam jeszcze o tych moich ostatnich bolach to udaly ze mnie nie slysza... :baffled:

reklama
Zapominajko a jak na wyswietlaczu widzialam nawieksza wartosc 24 a na wydruku mam te procenty to ktoro sie liczy? Ja ostatnio walczylam przez antybiotyk tylko ze jedna strona ale cala jedna ubikacja byla moja przez 4 dni wiec wspolczuje...

Ona to ma- okropnie Cię potraktowali! w szoku jestem.. Ja to należę do tych osób co by nic nie powiedziały, ale należał się babkom opieprz.. Mam 1 przyjaciółkę która umie 'uporządkować' ludzi w okół siebie ;p czasami sama się jej boję:-p

czesc :-)

Ona to ma nie wiem dokladnie jak wyglada zapis ktg w PL, ale u nas pierwsze zygzaki to praca serduszka, drugi zapis to takie czarne grubsze kreseczki i jest to aktywnosc malucha (gdy jest ich za malo kaza od reki pic 2 szklanki wody) i trzeci zapis to aktywnosc macicy.
Ja w koncowce tez Paula musialam wybudzac pozytywka, bo woda i slodkie przestalo dzialac. Jak masz watpliwosci do szpitala to lepiej wybrac inny jest jeszcze czas na to :-) a tak na prawde jak wygladaja sale to malo wyzne, wazniejsza jest kompetencja personelu i ich podejscie do pacjenta.
Wspolczuje przezyc i zastanow sie jeszcze co do tego szpitala.

Zapo wspolczuje zatrucia. Sprobuj ciepla cole wypic.

Wikama swietny wozeczek, u nas nie bylo w sklepie, a w tym co byl to wszystkie ceny sa jak z kosmosu wiec u nas odpadl sklep po pierwszej wizycie ;-).

Powiem Wam ze ten nasz spisuje sie swietnie, zwlaszcza ta odpinana czesc budy z moskitiera w cieplejsze dni:-).
Male sie uklada prawie w poprzek i przez ta moskitiere oglada drzewka i cholibka wie co on tam jeszcze z gondoli widzi. Gondola pieknie ochrania przed powiewami wiaterku wiec w wozku mlody jezdzi bez czapy ;-).
Rumiankowa kapiel dala rezultaty po pierwszym razie, wiec teraz zapobiegawczo raz w tyg moczymy jajka w kapieli rumiankowej.

Ostatnia edycja:
Ona to ma ale ciule.. przecie kobitki rodzące nie znają się na zapisach ktg, a im to zwisa bo obiadek lekarza ważniejszy..no masakra jakaś :/ zastanów się porządnie nad wyborem tego szpitala..

Myszka fajnie, że mały taki pocieszny, aż miło się to czyta i swojego się nie można doczekać :-)

ciekawe jak tam w ogóle Nanu :)

Wikama, Ewcik a wy jak dzisiaj? jak humorki w taki paskudny dzień?

Zapo ojj współczuję zatrucia :/ męczące to jak cholera..

a ja dalej weny jakoś na pisanie nie mam, coś strasznie rozdrażniona chodzę :/ i kurde sierpniówki coś nam się sypią, już któraś z kolei w szpitalu z problemami szyjkowymi leży :/ aż się boję mojej środowej wizyty!

Ona to ma trafiłaś na fatalne baby! Zamiast uspokoić to jeszcze człowieka bardziej denerwują :/! Ale tak jak pisała Myszka pod koniec jak Maluszek ma mniej miejsca to już nie rusza sie tak często i aż tak intensywnie! A co do szpitala to może trafiłam na takie zołzy a czytałaś jakies opinie na temat porodow w tym szpitalu?

Iza dzieki ze pytasz! Mąż mnie wkurza! Mam nerwa przez niego przez cały dzień! Nic mu sie nie chce w domu robić kompletnie! Burdel za sobą zostawia masakryczny, krzyczy na Wiki bo nie usłyszy o co ona prosi i od razu wymyśla jakies bzdury! Kompletnie nie poświęca jej czasu! Zła jestem na niego okropnie! Od jakiegoś czasu myśli tylko o sobie... Grrrrrrrrr.......

Hej kochane!
Expresowo! Więcej z domu napiszę.
Pierwsza noc bezsenna. Matylda ryk na maxa i zero cierpliwości do cyca. Po tej nocy mój placz i kryzys.
Po rozmowie z polozna dalam jej trochę mleka mm, nareszcie skończył się płacz i lament. Kolejna poradziła polewac mój sutek mm i wtedy Matylda faktycznie chętniej chwyta mamine cycuchy. Ogólnie mam trochę płaskie brodawki i to jej nie ułatwia zadania. Ale idzie ku lepszemu;) druga nocka, spalam prawie 6h w 2 turach;))) Może jutro wyjdziemy... 3majcie kciuki! :)

reklama
Witam sie popoludniowo
U nas pogoda brzydka,nigdzie wyjsc niemozna a u nas dzisiaj dzien matki,moj ppierwszy,szkoda tylko ze pogoda taka brzydka.Jutro wybieramy sie na nasz pierwszy bilans.Kupka u nas jak byla bombowa w piatek tak znowu nic do dzisiaj,kurcze jak na oczatku robila mi tak czesto tak teraz nic,ale ani ja brzuszek ja nieboli ani nic.No nic pomasuje brzuszek jeszcze dzisiaj i zobaczymy
Nanu super ze sie odeuwalas.Zobaczysz wszystko bedzie dobrze,niemozesz sie zalamywac,a nawet gdybys musiala podawac MM to niejest zle,tyle dzieci sie na MM wychowalo.Czekamy na relacje z domu.
Zapominajko wspolczuje zatrucia.Matylda tez dostala?
Ona ale cie potraktowali w tym szpitalu.Dla mnie tez bardzo wazna byla jaka obsluga w szpitalu,bo jak sie bedziesz zle czula to bedzie stres i dla ciebie i dla dzisziusia
Wikama mnie tez M dzisiaj wkurzyl,ale to chyba tez moje hormony,bo jak sie zastanowilam to niepotrzebnie nakrzyczalam na niego
Izka czasami sa takie dni ze nic sie niechce i wogole.a z szjka no musisz uwazac ale bedzie dobrze
Milej niedzieki

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry