Fuma_Foch
Fanka BB :)
Cześć
Jakoś nie mam humoru ostatnio a dzisiaj to nawet zrobiłam jazdę dyrektorce Mojeg
na co chwilę wydzwania jak ma problemy z laptopem,nawet w weekendy mu głowę zwraca.A ja mam @,więc same wiecie.Dzisiaj zadzwoniła o 7 rano a Mój miał na 11,ja tez na później to mogliśmy pospać.To nie,musiała zadzwonić bo jej się jakieś tam pliki nie chciały otworzyć.Wyrwałam mu słuchawkę i zapytałam czy się zakochała w Moim bo te telefony o każdej porze są podejrzane.A ja jestem zazdrosna jak jakieś obce baby wydzwaniają.Ma ośmiu informatyków to dlaczego tylko do Mojego dzwoni. Tak jej powiedziałam a ona zaniemówiła i powiedziała,że może faktycznie przesadziła i że przeprasza.
Potem się pół dnia bałam,że Mój będzie miał nieprzyjemności ale na razie cisza.
Izka-gratuluję wizyty.
Martoocha-jaki masz śliczny obrazek w sygnaturce,aż się rozczuliłam jak zobaczyłam.
Jakoś nie mam humoru ostatnio a dzisiaj to nawet zrobiłam jazdę dyrektorce Mojeg
Potem się pół dnia bałam,że Mój będzie miał nieprzyjemności ale na razie cisza.
Izka-gratuluję wizyty.
Martoocha-jaki masz śliczny obrazek w sygnaturce,aż się rozczuliłam jak zobaczyłam.
Ostatnia edycja:
no ale pierońskie żelazo jednak muszę brać bo anemia się pogłębia bleeee. kolejne zajęcia na SR też zaliczone, fajna położna dzisiaj prowadziła, mój eM się śmiał, że ma taki słowotok jak ja haha :-) bo jak się nakręciła to się baliśmy, że do 21 nie wyjdziemy