• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Witam dziewczyny

Ja od dzisiaj znowu na chorobowym,ale nic powaznego tylko stwierdzilam sama ze potrzebuje jeszcze troche odpoczynku.Prawie 5 lat pracy i nigdy duzo nie chorowalam wiec teraz moge sobie troche odpoczac.
odebralam moje wyniki na tarczyce TSH 1.36.Lekarz powiedzial ze mam bardzo dobre wyniki i nie mam sie co martwic.Ja sie nie znam na tym.Dziewczyny ktore maja problemy z taczyca,mozecie mi cos napisac o moim wyniku?Wiem ze lekarz powiedzial ze jest dobrze ale jakos chce sie jeszcze od was upewnic....
Chyba za duzo panikuje ale chyba tak zostanie mi juz.....

reklama
Witam wtorkowo :)

Karo01 wg mnie tez w normie, nawet bardzo :)

Myszka hahahaha, tez jestem ciekawa kiedy sie zmieni:) Wiec dotrwaj :)

Kaso82 ja tez czasem mam takie plamienia i co prawda lekarz mi powiedzial, ze to proces fizjologiczny i musze poczekac czy w nastepnym cyklu sie powtorzy. Ale ja taka niecierpliwa jestem:)

Danutaski ale jestem zaszczycona tym, że mnie Kropek pozdrowił!!! Duma mnie rozpiera!!! :tak: :-)
Myszka suwak jak ta lala!!! :-)
Kochająca_mama a moze jakaś fotka brzuszka??? No i Dzidzi???

A ja już coraz bliżej mojej wizyty, jednocześnie się cieszę i jednocześnie się denerwuję. Taka rozdwojona jakoś jestem..

I wiecie ze mnie zdjęcie Kropka jakoś podbudowało?! Danutaski - wirtualny buziol w brzuszek!!!

Myszka, ja uważam że te 5 dni to nie dopiero a AŻ ! To jest ciężka sprawa rzucić taki nałóg, więc nie powinnaś się przejmować suwaczkiem ;-) Godne podziwu!

Ani@k , zdjęć maluszka nie mam, bo byłam w przychodni na USG, nie prywatnie.
Natomiast co do mnie - hmm, chyba byś się przestraszyła że mam aż tak duży brzuch, bo z pewnością nie wyglądam na 4 miesiąc ciąży a jakiś ....7- 8 ;-D
Ale ok, dziś wieczorem wkleję jakieś zdjęcie.

U mnie w przychodni jest możliwość wydruku..za opłatą zwrotną za papier :-)
Może podpytaj..bo zdjęcie warto mieć..aby później Szkrabowi pokazać: popatrz jaki byłeś/aś śliczy/a :happy:
A właśnie Kochająca-mama masz przeczucie Kogo nosisz pod serduszkiem? Ją czy Jego?

A wiesz, że nie pomyślałam o tym- mogłam zapytać.
A nuż widelec, można było dostać zdjęcie. No trudno....

Nie wiem, jeszcze nie przeczuwam. Ale myślę że za ok. miesiąc wyjaśni się to...
Bo będąc w ciąży z synkiem byłam na 100 % pewna, że to chłopak. I to ok. 5 miesiąca się zaczęło. Zwracałam wtedy bardziej uwagę na siebie, swoje zachowania, na to co jem itp.
Mąż mówi że chciałby córeczkę , ale wiadomo- nie pogardzimy też siusiakiem ;-) Wszystko dla niego zostało ;-) A jak będzie dziewczynka to ja chyba oszaleję ;-) Te różowe ubranka, sukienusie...Ech , lepiej nie myśleć. Byle zdrowe- to najważniejsze.

kochajaca_mama ja to Cie podziwiam, ja normalnie spie na brzusiu cale zycie, ale w ciazy za chiny ludowe nie moglam. To byl pierwszy objaw ciazowy u mnie. Duzy brzusio, ja to mialam dopiero brzusia w 28tc mial 117cm na wysokosci pepka ;-)

Gatto ta doktorowa co ogladala moje rtg pluc mnie tak wystraszyla, ze malo co mnie tak stracha. Chyba wiekszej motywacji nie ma jak strach ;-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry