hellołłł :-)
izka ja wizytuję we wtorek, dzień po Tobie ;-) też muszę krew i siuśki zrobić.. a jaką masz wadę oczu, że myślisz o cc?
ja nie myślę, co będzie to będzie

okulistka powiedziała, że wszystko zależy od ciśnienia w oku i ma mi zbadać dno oka.
a ciacha mmm... wyglądają apetycznie :-)
Wikama teee fajne te pojemniczki :-) w ogóle nawiedziłam dzisiaj pepco i jest tyle rzeczy dla dziewczynek ehhhhh musze w drugie dzieciątko celować chyba w dziewuszke :-) mają jakieś przeceny teraz 50% i po 5, 10, 20 zł fajne rzeczy

ale dla chłopców to tak dopiero od 74 cm..wiec narazie dałam sobie spokój
Myszka ale super, że będziecie mieć nowe mieszkanko, tyle się wyczekaliście i proszeeee, czekanie nagrodzone :-) a co do brzucha to sama widzisz, jak panikowałaś haha ja narazie siedze na dupie, zobacze co mój gin powie w pon.
Marcela aaa gratulacjeeee :-) dawaj suwaczek, bo my nie widzimy jak Ty juz daleko jesteś

heh u mnie też na genetycznych wyszło już, że chłopak, u mnie wtedy ginka powiedziała, że na 90% i później każdy zgodnie potwierdzał

chłopca jakoś łatwiej im wyhaczyć
Kochajaca_mamo a Wam gratuluję ząbeczków, teraz będzie łatwiejsze gryzienie paluchów mamy i taty
Martuś fajna ta torba ehh ale cena też "fajna"

a brzuchol ahh nic tylko się zachwycać!
a ja pochodziłam dzisiaj z mężem po mieście i jak nigdy było jakoś tak spokojnie

wiecie jak to z chłopami po sklepach, zawsze trzeba JUŻ wracać, bo ma coś do zrobienia niby

a dzisiaj szoook, zabrał mnie na lody, na targ po truskawy, po galerii też spokojnie chodził haha aż jestem do tej pory w szoku! i kupiłam literki nad łóżeczko małego, jakieś samochodziki i księżyc, czyste drewniane i będę sama dekorować