Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
kochana, no tak też zrobiłam przeciekażdy nawet paseczek czy etui od parasolki prałam po 2 razy z wielką ilością Lenora
no to faktycznie musiał przesiąknąć...
Ona-to-ma grtuluję i duuużo zdrówka!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
kochana, no tak też zrobiłam przeciekażdy nawet paseczek czy etui od parasolki prałam po 2 razy z wielką ilością Lenora
.a jak tam nasze staraczki drogie? która teraz łapie berka?
,Jednego w locie a 3 siedziały w gnieździe . To musi być dobry znak.

.Witam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)
Ja juz urodzilam.31 maja o godz 17.35 59cm 3880g 10pkt
Dopiero wczoraj wyszlysmy ze szpitala bo malutka miala crp podwyzszone do tego ma problem z serduszkiem ma malutki ubytek, ale mam nadzieje ze bedzie oki
Oto przedstawiam wam KlaudieZobacz załącznik 565166Zobacz załącznik 565167
Ewcik a u nas położne jakoś odradzają te tantum rosa ( a też miałam kupować) mówią, żeby raczej nie robić sobie nasiadówek tylko octeniseptem ( czy jak to się tam pisze) psikać i suszyć, suszyć i suszyć![]()

(u mnie działało podniesienie nóg po seksiku i tak leżałam z 5 min- robiłam swiecę z zgiętymi nogami
.. warto nie wstawać za szybko).(u mnie działało podniesienie nóg po seksiku i tak leżałam z 5 min- robiłam swiecę z zgiętymi nogami.. warto nie wstawać za szybko).
a niektóre to bach bach i już zaciążona..
zrobiłam obiadek z deserem aż z radością i to dla kilku osób więcej bo wpadł szwagier z dziewczyną :-)a zwykle to wystać przy garach nie mogę.. twardy cały czas, ale jakoś nie boli :-):-)