Zapominajka
dwa kawałki nieba mam
dla mnie nacinanie krocza to też najgorsze co może mnie spotkac 

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

szew goi sie szybko i nie jest tak upierdliwy jak blizna po cc (nawet w najlzejszych ciagnieciach nie podobne) mobilna jestes wlasciwie od zaraz, fakt siada sie ostroznie i powoli ale po tygodniu juz niepamieta sie ze cos tam cerowali. Po cc nie mozna dzwigac, przy kolejnej ciazy mocno patrza na grubosc blizny, wieksza roznica wiekowa miedzy dziecmi (jesli ktos planuje rodzenstwo) no i nie daja od razu dziecka... po sn dziecie laduje prosto z krocza na brzuch ;-) potem na chwile zabieraja na wage, ogledziny i ewentualna kapiel (u nas nie kapia dzieci pierwsze 2 doby tylko ocieraja) no a te cale bole zapomina sie w chwili pierwszego rzutu oka na bobo ^^

a ja jestem wariatka i pojechałam z mężem jeszcze do Ikei !!!! Kupiłam pojemniki na ubranka Lilki, żeby porządek mieć! Zjedliśmy pizzę wiec jutro pewnie zaparcia będzie chyba ze na kolacje pochłonę michę truskawek i nie skusi mnie żadne ciasteczka ani nie daj Boże czekoladka!
czesc dziewczyny
spotkanie bardzo fajneplanowałam zostać na godzinkę a siedziałam do 22:30 (ponad 3 h
).
Ludzie praktycznie się nie zmienili, jedna przyjaciółka okazało się że jest w 4 mc ciąży (to sobie oczywiscie pogadalysmy).
Bardzo to fajne było..ale przyszło nie za dużo osób.. z 1/3 calej klasy (mielismy 36 osob w klasie).
Ja czuję się super, tylko znów z zaparciami problem.. muszę jednak wziąć coś bardziej doraźnego (mam od ginka 1 lek). Ginek zabronił czopków, jakichkolwiek.
Malutka rusza się codziennie. Oczywiście jak przyłożę rękę to przestaje, albo jak wyciągam komórkę aby nagrać kopniaczki- robi wszystko po swojemu w swoim czasie.. już wiem po kim to ma (nie po mnie).
i
a wrzuce Wam fotke Paula na przewijaku to bedzie porownanie ile juz uroslem^^
Zobacz załącznik 564654 i dzis Zobacz załącznik 564655
a ja się witam po IP, pojechaliśmy jednak sprawdzić bo brzuch nie daje mi spokoju.. boli non stop :/ pani posprawdzała wszystko, szyjka ok jak najbardziej 35 mm i pozamykana wiec superale nie wiadomo czy przez te kłucia nie zacznie się skracać, mam to obserwować. Duuuuzo więcej czasu spędzać w pozycji leżącej i zwiększyć ilość leków blee.. ale zmartwiło ją znowu ten rozrzut w pomiarach.. główka znowu wyszła jak u wielkoluda.. na 34 tc, brzuszek na 33, a nóżki na 31.. ostatnio ( 2 tyg temu) miał główkę ponad 2 tyg starszą niż wg OM.. powiedziała, że dzieci różnie rosną, żeby narazie się tym nie stresować, może po prostu będzie miał większą główkę. Tylko się zastanawiam jak ja ją wypchnę
a te kłucia no cóż pieron wie od czego.. ma już bardzo nisko główkę, więc gin powiedziała, że skoro jest dość duża to może ona tak uciskać i dlatego mnie boli.. ale przy każdym jego ruchu dzisiaj się zginam :/ no jakaś masakra..
Jakoś bardziej przeraża mnie nacięcie w kroczku niż cięcie brzuszka...

ja dziś zrobiłam smothie z truskawek- zblenderowałam je z dużą ilością kostek lodu, sokiem pomarańczowym i 2 łyżeczkami brązowego cukru-wyszedł bardzooo orzeźwiający napój-polecam! zazdroszczę Ci, że tylko 3,5 tyg Ci zostało
ale dzisiaj mniej boli niż wczoraj, więc jakiś plus jest, ale biorę jeszcze więcej magnezu, i dodatkowo nospe do fenoterolu.. pytałam gin czy to nie za dużo rozkurczowych, ale mówiła, że mają inny skład i, ż emogę tak brać.. ale nospe biorę jak już naprawdę boli i nie mogę ruszyć nogą