• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
witam sie i ja :-)
my czekamy na nieprzyjscie @, no zobaczymy jak na razie to mam mega pms'a az mnie nosi i wszystko drazni. Dre sie jak stare gacie dziadka :-D juz ssie uraczam meliska bo sama mnie to juz drazni ^^

Czesc dziewczyny :-)
jak Wam minely Swięta?
Ja niestety ciągle czekam na @ :dry:. I od dwóch dni śluz płodny mam..więc juz nic nie wiem (cykl był bezowulacyjny..a to 41 dzień..

Gatto pięknie!!! za 2 tygodnie bedzie się u was działo!!!! kciuki oczywiście 3mam!!! &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
Myszka aby nie przyszła, aby nie przyszła, aby nie przyszła, aby nie przyszła.. &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
MartOocha aleee cykl Ci się wyhodował!!!:szok: śluz płodny mówisz??? a żadnych "objawów" oprócz braku małpy nie czujesz? może to "to"???

ja to się wcale nie ważę bo toż to strach :szok:. ja spędziłam święta niedzielne na objeździe rodzinki ,a poniedziałek u teściowej dziś rano wróciliśmy.
Marta- powodzenia w pracy.

nie nie nie..to na pewno nie 'to'-bo my prawie się nie kochaliśmy, a jak już to (P).. no i owulki nie było w tym cyklu..wiec albo się zapowiada jutro na owulkę albo na @

Hej dziewczyny, jestem w pracy- nie jest źle, nic sie nie dzieje więc mam czas wrócić do szarej rzeczywistości. Troszkę mi się nudzi. Zostałam przyjęta ciepło ale niektóre osoby myślały, ze jestem na zwolnieniu lekarskim bo źle się czuje w ciąży i pytały jak maleństwo się czuje i kiedy idziemy na dłuższe zwolnienie. Ale bynajmniej już teraz umiem spokojnie rozmawiać o tym, co się stało.
W banku byliśmy rano-jestem przerażona ilością cyferek i dziwnych artykułów w tej umowie. Mieliśmy na jutro notariusza ale sprzedająca nie załatwiła jakiegoś tam świstka i znowu się przedłuża. Obawiam się, ze nie zdąrzymy wyremontować przed wprowadzeniem bo wynajem aktualnego mieszkania mamy tylko do końca miesiąca :wściekła/y:

Marta faktycznie miałaś chrzest bojowy w pracy, ale może to i dobrze.
Trzymam kciuki, żeby sprzedająca się streściła ze świstkiem.

Ja jutro do gina i jestem bardzo ciekawa co mi powie :-)

reklama
Aniu slonce Ty moje nie dziekuje, zeby nie zapeszyc, podziekuje pozniej ;-)
Martusia to prawie mnie rozbawilo :-D ale musimy pamietac, ze najpierw byla strata potem operacja no i organizm musi sie unormowac po swojemu... ale to bylby numer gdyby zamiast owulki i @ wyszly II ;-) trzymam kciukasy mam nadzieje ze wykracze ^^

Gatto kochana no to zaciskamy kciukasy&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry