• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dziewczyny mam pytanie: kiedy dostałyście @ po poronieniu? Lekarz powiedział, że poronienie mam traktować jak pierwszy dzień cyklu, ale coś długo ten cykl trwa :( Nie wiem, czy panikować i lecieć do lekarza, czy poczekać jeszcze trochę? Ile?

dostałam równo miesiac po, 9 września poroniłam, 9października dostałam miesiaczkę.. u mnie cykl trwał 31dni po poronieniu, zwykle trwały 28dni

Eska, czuje sie super! oprócz zgagi co mnie męczy wieczorami ale krótko jest fajnie ;)

Umówiłam się na usg 26.11 we wtorek na 12.20, jutro ide na wizytę u gina ;) zapytam co i jak i co z tymi upławami mam robić,

madziorrek u mnie to pierwsze usg, lekarz do którego chodzę nie robi na wizytach usg.. dopiero 12tygodniu robi pierwsze.

Ostatnia edycja:
reklama
Dziewczyny, gratuluję II i książkowo nudnych 9 miesięcy życzę! I wypisujcie się z listy staraczek! Niech widać, że się skraca.
A ciężarówki proszone są: do słania fluidów wystąp! Ze względu na stan
:-D możecie słać na leżąco ;-):-D

Mika lekarz mi nic ni nagadał, kazał się nie przejmować :) Ale ja wiem dokładnie kiedy miałam owulację więc późna owu na pewno nie jest przyczyną. Jakoś mega to się nie martwię, ale myślę o tym często i już bym chciała być po drugim USG, żeby wiedzieć, że ładnie rośnie - to by mnie pewnie uspokoiło - przynajmniej na jakiś czas ;) Cierpliwość niestety nie jest moją mocną stroną a tu 9 miesięcy cierpliwie trzeba czekać.. Ech!

Agawa dołączam do Ciebie;( nawet cienia cienia;( za to tempka gwaltowanie w dol;( 10 dni po owulacji. Normalnie bym pomyslala, ze na test jeszcze za wczesnie. ale temp nie pozostawia mi zludzen;((((

Aktualna lista:

Agaawa - termin niechcianej @: 22 listopada 2013
Kobietka - termin niechcianej @ 23 listopada 2013
Sysiq - termin niechcianej @ 24 listopada 2013
Madziorrek -
termin niechcianej @ ​24 listopada 2013
maddlena - termin niechcianej @: 30 listopada 2013
Elka_30 - termin niechcianej @ 1-2 grudzien 2013
Ewikewik - termin niechcianej @: 5-8 .12. 2013
celta - termin niechcianej @: 10 grudnia 2013

Neta - termin niechcianej @: 14 grudnia 2013
Joaro - termin niechcianej @: 19 grudnia 2013

Małgonia - niechciana @: 21 listopada , najprawdopodbniej NIE PRZYJDZIE!

reklama
Malgoniu baaaardzo bym chciala ale sie nie łudzę.10 dni to juz po za normą raczej, normalnie to by byl termin mojej @, tyle z monitoringu wiem ze mi sie owulacja przesunela.

Agawa nie smutaj kochana- nastepny cykl nalezy do nas;*

NIe bierzcie mnie za warjatkę, ale tak sobie pomysłalam co mogę zrobić dla moich Aniolkow. Nie maja grobów i prawdopodobnie nikt prócz mnie się za nie nie modli. Palę im tylko świeczki na parapecie nieraz.... I wiecie co pomyślałam, że będę miała codzienie "akcję DOBRY UCZYNEK DLA ANIOLKA i codziennie bede sie starac zrobic cos dobrego aby dzidziulki wiedzialy ze o nich pamietam.... lzej mi sie zrobillo jak o tym pomyslalam.:))))

A w nocy mialam koszmary. Snilo mi się ze belzebub chce moja dusze za 2 zdowych dzieci iiiiiiii.... ja sprzedałam;/ masakra!!!! i byly bardzo zle tego konsekwencje;/

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry