• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Bakalia super wieści!!! Gratuluję!!!
Izka jaki Igorek już duży!!!!!!!! Słodziak!
Joaro wszystkiego, wszystkiego naj, naj, naj!!!!! Opijaj póki możesz, bo z całego serca życzę Ci, żebyś za rok nie mogła już się napić z wiadomych względów :)
karo masz rację, że końcówka jest słaba… co chwila wszyscy pytają czy już (wiem, że to z troski ale jak już będzie po, to przecież nie będziemy tego ukrywać), mnie już skręca, bo chciałabym mieć już małego przy sobie, a pozostaje tylko czekanie… najlepsza jest jedna moja znajoma, która wydzwania i próbuje się wprosić, bo koniecznie chce zobaczyć jak wyglądam? No jak to jak? Jak w 9 mies ciąży! Na uszach jeszcze nie chodzę – normalnie zjawisko nadprzyrodzone… masakra…
mika zapraszamy :) ale już wolę cc niż ręczne obracanie dziecka – nie jest to bezpieczne, więc już niech tną :) oby z Małym było ok :) trzymam &&&&&&&&& za usg – koniecznie daj znać! A generalnie jak Twoje samopoczucie?
sysiq a może zrób sobie betę? Będziesz pewna

Trzymam &&&&&& za wszystkie staraczki i wszystkie fasolki!

reklama
karo widzisz jaki ten świat mały:-D

kurcze ja jeszcze krwi nie oddałam do badania
mad.gif
wczoraj koleżanka miała awaryjną sytuację i jej dwulatka musiałam się zająć a dzis byłam ale okazało się,że muszę być na czczo...także jutro rano pędzę a wyniki pewnie zobaczę przy następnej wizycie u gina. w połowie grudnia histeroskopia i potem konsultacja ale jeszcze nie mam wyznaczonej daty..no i dowiedziałam się,że te co robiłam dwa lata temu to te same,które teraz będę robić a dwa lata temu wyszły ok..no i w lutym w PL. robię genetyczne

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry