• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
Dla mnie ułożenie pośladkowe to tylko cc. Nie urodziłabym naturalnie, nawet gdyby się na porodówce upierali. Czytałam o takich przypadkach i różnie się to potem kończy.

reklama
Mika ja rozumiem o co chodzi, piszę tylko,że serio nadal wciąż czasami się zdarza, że każą rodzić. Tak jak z bliźniakami, które rodzić każą naturalnie, a różnie mogą być położone. Słyszałam,że obracania się już nie stosuje, bo można uszkodzić macicę.

Magda ja rodziłam Oliwke tak ale tylko dlatego że była mała a normalnie to jest wskazanie do CC!!!!!!!!

Sysiq tyłek CI przemrozi dziś było - 12 i Ci przejdzie zobaczysz;))))

Mika TY nie przesadzaj ze sprzątaniem!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Karo dzięki i pozdrawiam serdecznie;)*

Madziorek jak tam????

Maddlena buziaki samo życie;)

Maku będzie dobrze rozumiem Cie bo mam tak od początku full stres....

Mika, Eska mnie zadziwiają niektóre poglądy i pomysły personelu medycznego. Serio - jak w średniowieczu czasami! Mam nadzieję, że trafimy na normalnych ludków, a nie takich w stylu "kobiety od miliarda lat rodzą i żyją, kiedyś w polu rodziły i wracały do pracy" etc.

magda "kobiety od miliarda lat rodzą i żyją, kiedyś w polu rodziły i wracały do pracy" etc.:-D:-D:-D ale się uśmiałam ale wiem,że niestety niektórzy ludzie potrafią tak powiedzieć całiekiem poważnie

Nie martwcie się Dziewczyny,urodzicie szczęśliwie:tak:

Mika tak z tego powodu, chce jeszcze bete zrobic bo te testy wychodza nijako :-)

Eska wlasnie slyszalam ze u nas w gorach zima :-) a tu w niemczech sloneczko ale przymrozki :-)

W sumie dobrze ze jade teraz. Cytologie zrobie sobie i znow popatrze co tam w mojej macicy slychac po poronieniu. ;-) @ dalej nie ma to juz 34dc.

Ostatnia edycja:
reklama
Oj dopiero mam wyjazd z Niemiec 1 grudnia i właśnie dzwoniłam do ginekologa wizyta 2 grudnia więc może beta już nie bedzie potrzebana.
Zobaczymy, chociaż jakoś nie mogę uwierzyć po tych dziwnych wynikach że udało mi sie zaciążyć w pierwszym cyklu :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry