• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Starania po straconej ciąży

• Starter tematu Starter tematu kalina
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
No naprawdę! Na chwilę Was z oka spuścić, a tu takie niespodzianki!

Magda!!!! Bardzo, bardzo mocno trzymam kciuki! Ja też myślę, że 39tc to już czas na malucha. Niewygodnie, ciasno, a na zewnątrz tyle ciekawych rzeczy. Cieszę się też, że w tym wszystkim taka opanowana jesteś! Podziwiam.
No myślę, że już z mężem i torbą siedzisz w szpitalu. Wszystko będzie dobrze, a Święta będą naprawdę bajkowe.
A pokoik prześliczny i wózek też.
Buziaki!

marcelka dzięki Kochana... Jedno mnie zastanawia, czy mamy my się będziemy wozić? Z czwórką dzieci w razie czego.... ;-)
Ale to problem, na rozwiązanie którego mam jeszcze trochę czasu.
A Ty czyżbyś szykowała się pójść lada chwilka w ślady Magdy? Jak tam u Ciebie? Wszystko pod kontrolą?
Ciebie też mocno ściskam.

Maku trzymam kciuki za wizytę, na pewno wszystko będzie dobrze, nic się nie martw!

Olusia?? Co z wynikami Twojej bety? Wiesz już coś? Pamiętaj - tak czy siak - głowa do góry!!

ewik - jaki Ty masz dobry nastrój! Czyżby to jednak nie @ Cię dopadła ;-)? Ściskam mocno i pamiętam.
A brzuszki już przestępują z nogi na nogę - czekają na nową nosicielkę hehe....
ania powiem Ci, ciesze się, że robisz mężowi tą imprezę! a koniec końców wcale nie jest wykluczone, że i Ty będziesz się świetnie bawić i zrelaksujesz się bardzo. Niech wszystko uda się tak jak to sobie zaplanowałaś.

karo, oj niech malutka da Ci troche wytchnienia... Trzymam kciuki, żeby ręka nie zdrętwiała na amen i wytrzymała jeszcze te 3tyg do świąt. Buziaki i trzymaj się ciepło!

Celta, dzięki za pamięć :)
W kwestii @ humoru u mnie nie ma, niestety nie wierzę w powodzenie akcji bobo... A choć na @ jest jeszcze za wcześnie, to nadchodzi biorąc pod uwagę moje podminowanie od wczoraj. No wszystko, po prostu wszystko mnie w.....a, no! Chociaż tutaj się zrelaksuję :-D
Staraczki wypisywać się z listy oczekujących jak już macie betę, ale już! :tak:Nie psujcie nam statystyk na koniec roku :rofl2::rofl2:

Ciekawe jak tam Magda.Marcela a ty w domu czy tez pojechalas?
Celta dzieki.oby malej szybko przeszlo.akurat dzisiaj bylam na masarzach to troche ulzylo.
Olusia odezwij sie jak betka
Syniaq a jak u ciebie wizyta? Zrobilas bete?

kurde nie mialam czasu dzisiaj na kompa, a tu takie nowości :szok:

Magda, Marcela jak tam???? może już tulicie maleństwa :-):-) Magda ja rano jak wstałam to miałam taki ból (bo ja też bóle krzyzowe miałam ehh), że jedyna pozycją było klęczenie na lóżku, w szpitalu pielegniąrka ledwo zdąrzyła dolecieć z nerką, bo jakoś nagle mnie na heftanko wzięło :-p

Olusia a Ty jak tam? nadal kciuki trzymamy &&&&

Karo u mnie też jakaś maruda strasznie i też tylko na rękach, jak próbujemy odłożyc na płasko to jest jeden wrzask a ręce już nie wyrabiają :/ ale jak przyjedziecie to na pewno sobie odpoczniesz :)

a to mój przystojniak :-)
Zobacz załącznik 597239Zobacz załącznik 597240

Hejka! Ale nowiny! Madzia &&&&& żeby było bezboleśnie, na ile to możliwe. I żeby dzidzius wyszedł szczęśliwie.

Marcelka! Jeszcze poczekaj te kilka dni na mnie:)))) hihiiii....

Mika, jak taki chudzielec moze być "babochą". Hehehe... Niemożliwe....

Izka no prawdziwy przystojniak. Cudny!

Suana - ale u Ciebie czas szybko pomknał! To juz 9 tydzien! Łooooo...

Kobietka, &&&& za wizytkę i za serduszko.

a ja wczoraj byłam na aerobiku i dzisiaj ledwo sie ruszam. Hehe... Starość nie radość.

Kochane, u mnie to chyba jakieś fałszywe alarmy - sama nie wiem. Cały dzień boli mnie brzuch jak na @, do kibelka też latam, a teraz znowu pojawiły się skurcze tak co ok 12 min ale chyba na razie nigdzie nie jadę, bo jak znowu przejdą jak w nocy... dziwna ta ostatnia doba u mnie...

Ciekawe jak tam Magda :) Może już ma maleństwo przy sobie? :)

Wróciłam. Zrobili mi 2 razy ktg, ale skurcze średnie. Dostałam dwie ampułki nospy domięśniowo, ale wcale nie pomogło. Puścili mnie do domu, a ja wyję z bólu. Zalecenia? "Niech Pani mąż plecy pomasuje". Nie wiem już co robić, ale kręgosłup i podbrzusze napieprzają. Wezmę kolejny ciepły prysznic i może spróbuję zasnąć.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry