Magda gratulacje!! Cudowne wieści! Mam nadzieję, że krwotok już opanowany i cieszycie się Zosią
Michalina, Marcela to która następna??
Celta dla Was również gratulacje, bardzo dobra wiadomość. Teraz trzymamy kciuki i czekamy na maluszka, który się u Was pojawi..
Małgonia trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę. Mam nadzieję, że wszystko będzie w jak najlepszym porządku i odetchniesz choć na chwilę. Wiem, że ciężko się nie denerwować ale musisz znaleźć na siebie jakiś sposób bo oszalejesz, a i maleństwo potrzebuje teraz spokoju.. Ja powiedziałam sobie, że chodzę do dobrego lekarza (a nawet dwóch), biorę wszystkie leki, siedzę w domu i jak najwięcej odpoczywam - jedyne co jeszcze mogę zrobić to myśleć pozytywnie i wierzyć, że tym razem się uda. Wiadomo, że zdarzają się gorsze chwile ale staram się szybko stawiać się do pionu i Tobie radzę to samo.. Buziaki!
Eska super kiecka, będziesz niezła laska na weselu
Mika i jak, wypoczęłaś wczoraj??
Agaawa super kurtka i fajny kolor. Lubię takie żywe kolory zimą!
Karaiwina gratulacje i trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę!
Maqa mnie lekarz po cc pozwoliła zachodzić w ciążę po 4 miesiącach, chociaż słyszałam też głosy lekarzy, że powinnam czekać rok. Udało mi się zajść od razu ale niestety poroniłam, teraz poród wychodzi mi praktycznie 2 lata po cc
Ozila super, że się odezwałaś i że u Ciebie wszystko w porządku. Macie już imię?